Oslo lever i en Monte Python sketsj..

MDG og de andre lager komikveld hver dag!

Mye kan og skal sies om hva taburettjaget til de forskjellige partiene i Oslo har betydd for sammensettingen av Oslo Byråd, unnskyld.. Oslo Byregjering. At AP kun ville være sjef er helt tydelig siden den godeste Raymond stort sett har stått i “bend over” posisjon siden inntreden i sjefsstolen. Nåvel… Mange vil, inklusive meg selv, dra frem sak etter sak der de miljøoverambisiøse miljødetektivene med æresmedlemskap i Mikke Mus detektivklubb og Miljøagentene, altså alle representantene til Miljøpartiet De Grønne, briljerer med inkompetanse på det faktiske liv nordmenn lever og til tider sliter med.

En av de siste lurifakssakene som føyer seg inn i rekken av “gjør som vi sier, ikke som vi gjør” sakene MDG med Rasmus Hansson i spissen strør etter seg er tilfellet der den samme godeste Rasmus står på talerstolen og tordner mot en kommunes utstrakte bruk av fly for å komme seg til og fra kommunen. Etter endt miljøtordentale der mange miljøaktivister sitter igjen med tårer i øyekrokene i pur glede og nærmest pavetilbedende tilstand setter Rasmus Hansson seg så på flyet hjem…

Rasmus unnskyldte seg i ettertid for denne inkurien i det å leve etter eget ord med at kalenderen var så stram at det var tvingende nødvendig å fly… Denne uttalelsen virker jo grei nok den, om det var noen andre som hadde kommet med den, for når man vet at MDG vil begrense privatbilismen og besvarer alle argumenter om at vi da ikke kommer til å rekke barnehage, skole, jobb etc med at “da må man finne andre løsninger” så blir det litt kokkos at ved kalenderstramhet for MDG selv så er det greit å være miljøsvin..men når vi vanlige ikke fullt så viktige folk har den samme kalenderstramheten så gjelder ikke det samme.

Dette med privatbilisme og diesel er jo og et underfundig kapittel for seg. MDG vil altså forby dieselbiler å kjøre på kommunale veier på dager med høy forurensing. At forgjengerne i politikken ledet an av svada- og tåkefyrstenes yppersteprest Jens Stoltenberg stod på tv og sa i 2007 at dieselbil var det beste for miljøet og så kontrer totalt i 2012 får så være. Det som er et virkelig problem er jo hvordan et slikt forbud skal håndheves.

Det finnes altså veier i Oslo som er statlige men som har en kommunal liten strekning og. Må det da komme opp et skilt som sier at “De neste 300 meter er kommunale, ta god fart og trill forbi med tenning avslått om du har dieselbil”.. Hva med de som bor innerst i en kommunal vei som ender ut på riksveien. Er det da lov å ta fart inne på gårdsplassen (hvis det er plass) og så komme seg ut på riksveien på trillen? Er det lov å dytte bilen for hånd? Taue med bensinbil? Ser for meg familien som skal på skolen der hele familien står strategisk plassert nedover den kommunale delen og vinker familiefar fremover “kysten er klar”…og så setter alle seg inn i bilen nede ved riksveien og kjører dit de skal. Spenning i hverdagen.

Det MDG ikke virker å forstå er jo at et slikt forbud rett og slett bare er ødeleggende for den kampen de selv driver på med for miljøet. Dette er et dusteforslag som folk blir forbanna på. Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen:

Hva med å komme med forslag som skaper entusiasme? Hva med å faktisk gjøre kollektiven så billig at folk flest rett og slett vil bruke det for det er det billigste og beste alternativet inn og ut av storbyene? Gjør det kollektive attraktivt å bruke..det er alt du trenger gjøre.

Jeg og sikkert mange med meg venter i spenning på neste tåkeforslag fra byregjeringen med MDG i spissen. Suppefri onsdag? Tacofri fredag annenhver uke? Mopedforbud på søndager?

Time will show!!

Ha ha Oslo, Dere får dritten dere stemte for!!

En fremtid med MDG ved makten!

Mine Topp 10 mest leste innlegg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg