Jeg løser jernbaneproblematikk på Miljøpartiet De Grønnes måte!

Vi bruker skykroker!!!

Det er jo ingen sak å løse både store og små problemer om man bare våger å tenke litt på samme måte som spesielt Lan Marie Nguyen Berg, Miljøbyråden i Osloregjeringen gjør, nemlig å bare slenge ut en påstand eller et tiltak uten å ha noe å bakke det opp med eller rett og slett bare å forby det uten å ha noe som helst fornuftig svar å komme med på de spørsmål som selvfølgelig kommer. Lan Marie velger jo og å bekjempe spørsmålene på sin egne spesielle måte nemlig å gjemme seg unna og rett og slett gjøre seg utilgjengelig. Nå må hun jo tvinges til å møte opp og svare for hva hun egentlig har gjort..

Nåvel…

En av de store snakkisene innenfor feltet jernbane er jo den berømte Bergensbanens forkortelse som har blitt kranglet om nå snart i 100 år. De blir jo aldri enige og når de nærmer seg en løsning så kommer nye interessegrupper på banen. Nå sist her lokalt var det en som hadde regnet ut hvor mange færre (eller var det fler) algesamleier det ville bli med en ny jernbanebro over Sundvollen. Det har og haglet inn med argumenter for det ene og det andre over mange år…så dette er ikke lett.

Jeg har selvfølgelig sett på denne saken og som jeg så på en ny E16 fra Kroksund til Ve-krysset Her er nye E16 og har kommet opp med en ekte MDG løsning på problemet som ikke vil krumme et eneste gress-strå eller potetåker på sin vei fra Kroksund til samme Ve-kryss: Vi bruker skykroker og henger opp jernbanen i lufta. Da blir alle fornøyde blir de ikke det da?

Hvordan vi skal få det til? Vel, vi setter ned en komitee.. Et råd…om du vil kalle det det.. Da blir det fart i sakene.

Problem solved..!!!

Her er mine Topp 10 innlegg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg