Mine 8 spørsmål til politikerne i Ringerike kommune.

Nå er det vel slik at jeg har ganske så mange flere spørsmål men siden troen på at besvarelsen vil være tilnærmet null så får jeg nøye meg med 8..

1) Hvordan går det med bygging av ny barneskole på Benterud. Hvor mange år er man unna og hvor mye vil den koste? Hvor mye mer er det enn den var anslått å koste dengang dere la ned skolen på Ask?

2) Trafikksituasjonen i Hønefoss er sprengt. Man står i stampe hver eneste morgen og ettermiddag og så har dere prestert å dytte enda flere mennesker/biler inn ved å vedta en storskole på Benterud. Hvordan skal dere løse dette? Dere må jo ha tenkt på det? Har dere i det hele tatt snakket med brannvesenet feks?

3) Hvorfor er det “rikingene” som setter agenda for hva som skal skje i Hønefoss sentrum og i nærheten av sentrum? Hvorfor dilter dere politikere etter og ser ut til å forandre byplaner osv etter hva disse “haiene” finner på?

4) Det snakkes mye om dagen om et grønnere Hønefoss spesielt av et par ivrige damer. Dette kan jeg fastslå med en gang ikke kommer til å skje, det er nærmest en utopisk tanke, uten at dere politikere faktisk sørger for at de som skal spasere/sykle i det grønne sentrumet kan sette fra seg bilen uten at parkeringsselskaper skal sko seg på de som velger å sette fra seg bilen. Slik det er nå kjører folk til døra fordi man må betale uansett.

5) Kollektiv.. Oslobussen er flott det men vi trenger nærbusser som går uten at det kreves massive inntekter. Ruslebussen gikk jo på Tolpinrud den…det gjør den ikke lenger.. Hvorfor sørger man ikke for at de som bor i utkantene lettere kan bruke buss?

6) Hvorfor er det slik at barn under 16 år må betale feks hall-leie for å kunne drive idrett? Jeg snakker ikke om medlemsskap eller treningsavgifter men rett og slett for leie av rom. Ser dere ikke verdi i fysisk fostring? Burde ikke alle kommunale rom være gratis for kommunens “barn” uavhengig om det er idrettslag, skoler, privatskoler etc?

7) Hvor mange millioner er det Ringerike Kommune egentlig har gått inn i nye Hønefoss kirke med? Og hvem er det som skal stå ansvarlig for den sprekken som er nesten garantert å komme? Hvor kommer de pengene å bli tatt fra? For dere har vel en plan B?

8) Hvor lurt er det egentlig å ha kommunale ledere og rådmenn som ikke bor i Ringerike kommune selv? Burde ikke disse menneskene selv måtte leve i de forhold de vedtar/sørger for at vi andre må gjøre? Helt ærlig så mener jeg det bør være et krav..

Nåvel.. For mer lesing: Her er mine Topp 10 innlegg! (bare klikk)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg