Ringerike Geriatriks – Ullensaker Flyers 14-4

Brakseier helt uten Tourettiske anfall !!

Det var onsdag. Duggfrisken var satt på kjølern for å kunne nytes i etterkant av sesongens siste kamp i veteranserien. Onsdagsmiddagen var inntatt med nøysommelighet for å gi mest mulig piff i de nærmest Johan Olav Koss spreke lårene alle spillerne på Geriatriks besitter. Energidrikken blandet og drukket for å bare toppe formen så ettertrykkelig at reklamen på vantet kom til å ha trøbbel med å henge på da spillerne suste forbi. Geriatriksspillerne var altså mer tente enn tusen tente julelys for å vise Ullensaker en gang for alle hvem som kan dette…..ja og selvfølgelig lære Teddy Tourette at man løper ikke rundt på en ishockeybane sammen med dannede veteranspillere med ukvemsord i munnen…

Men hva skjedde….. Teddy kom ikke… han var ikke med… Skuffelsen var til å ta og føle på for Geriatrikssspillerne. Hadde laget utestengt han? Hadde backmakkeren fått nok tinnitus nå? Var han hos legen for å vaske munnen? Hadde ikke laget mer vattdott igjen til å dytte i ørene under kampen så de satte han igjen på On the Run på Gardermoen? Hva var egentlig grunnen til at Herr Tourette ikke var med? Jo; Han hadde rett og slett lagt seg under kniven for en plastisk forskjønningsoperasjon i kneet…. Mange ishockeyspillere har kommet med mange drøye forklaringer for å slippe å dra på bortekamp opp igjennom tidene…men å dra å operere seg for å slippe bortematch for å kunne sitte hjemme med popcorn og brus og kose seg med Paradise Hotel…den er noe av det drøyeste….

Nuvel… det er ikke så mye å si om kampen annet enn at Ringerike Geriatriks var helt overlegne det ganske så reduserte laget Ullensaker stilte med i denne kampen. De skal ha skryt for å slite seg gjennom 2×30 minutter helt uten å bli grinete eller agressive når situasjonen var som den var. Det ble faktisk en hyggelig affære selvom sifrene ble “stygge” tilslutt. Nevnes må vel og at Tom “topptrent” Mosengen putta sitt første mål for sesongen…og når han først gjorde det så var skuddet så hardt at pucken gikk istykker, den sprakk rett og slett…..Pucken er selvfølgelig nå i Tom’s odel og eie. Hordene av tilskuere holdt seg borte denne kampen også…men noen var det jo.

Geriatriks sine 14 mål ble laget av:

1  – Ulrich fra Jacob og Jim

2  – Henning fra Lars og Steffen

3  – Lars fra Henning

4  – Jim

5  – Jim fra Per Øyvind og Ulrich

6  – Ulrich fra Jim og Jacob

7  – Henning fra Lars

8  – Jacob fra Jim og Ulrich

9  – Henning fra Sondre og Steffen

10 – Jim fra Jacob

11 – Jim fra Ulrich

12 – Tom fra Jim og Ulrich

13 – Jim fra Per Øyvind og Ulrich

14 – Jacob fra Per Øyvind

Sesongen 2015-2016 er slutt. Tabell pluss poengliste vil komme i et senere innlegg.

Takk for all hjelp til alle som har bidratt for Ringerike Geriatriks denne sesongen. Takk til Knut og Rikke Helltun som har tatt sekretariatet på eksemplarisk vis på de siste hjemmekampene. Takk til de som har åpnet kiosken og solgt kaffe. En spesiell takk til mamma som har barnevaktet når jeg har behøvd det. Takk til de som har kommet for å se på kampene våre. Takk til dommerne som har stilt opp.

Takk for i år til : Kongsberg, Gruner/Hugin, Vikings (H/L), Ullensaker Flyers, Progress Peanut Panthers, Jutul Oldtimers, Lørenskog Prostata, R.I.L Boys, Skedsmo Oldtimers og Lambertseter Flyers.

Geriatriks slutter selvsagt ikke å trene. Isen ligger jo der. Vi sees på søndag klokka 20.00

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg