Skjerpings hockeytilskuere…

Det er ikke utvisning hver gang det takles!!

Hei, Jeg heter Jim Gallagher og jeg er hockeyoman….

Som aktiv ishockeyspiller på 36 året på rad kan man vel si og innrømme at det har blitt noen minutter på is og i ishaller rundt omkring i Norge i disse årene. Som en voksen spiller med erfaring fra spill i 4, 3, 2 og bittelitt 1 divisjon så er det noe som har begynt å irritere mer i mer de senere årene…nemlig det at det skrikes og bæljes på tribunen ved omtrent hver eneste takling som gjøres ute på isen..

Faen folkens… Det er ishockey.. Det er ikke bandy, kunstløp eller ballett. Ishockey er og skal være en blodtøff sport og hver eneste kamp skal være ærlig, redelig og knallhard. Det er noe eget med å bruke fysikken på den måte vi kan i ishockey.

Skriking og bæljing fra tribunen er grei når ulovligheter begås…men kom igjen da.. En klokkeren takling mot vant eller mid-ice er jo en del av spillet. At en driblefant med hue ned møter en vegg mid-ice var jo drømmen for backene.. Sånne taklinger satt jo tilogmed medspillerne og humret over nettopp pga "de tusen gangene" de har sagt det til han på trening..

Mer profesjonelle dommere pluss videogjennomgang av alle kamper i Get formål fjerne juks og idioti er er must tror jeg for norsk hockey. Det blir ikke så kult å skaffe seg en fordel i en kamp om du må sone 5 matcher senere for å sette hockeyen i et dårlig lys.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg