De 8 skikkelig ekle tingene alle gjør!

Ikke de dølle 8 tingene Nettavisen hadde…

Nettavisen hadde altså en artikkel som het "De 8 ekle tingene alle gjør" som du forøvrig kan lese her 8 ekle ting alle gjør! Det Nettavisen skriver er jo så lite ekkelt at det mest ekle er jo å lese artikkelen. Jeg derimot har tatt på meg å skrive om de 8 tingene som alle gjør som virkelig er ekle.

1 – Pille nese i bilen. Ikke tenk tanken på at du ikke har gjort det. Følger man godt med når man kjører så ser man alt fra unge menn til finere fruer og eldre herrer som graver godt i grevet.

2 – Titte i do når man er ferdig. Her heter uttrykket do-titter og kommer rett og slett av at du titter ned i skåla etter du er ferdig for å beundre verket ditt.

3 – Klø seg skikkelig i rompa. Hvem har ikke kjent den lille kløen som bare tiltar i styrke for så å se seg rundt gang etter gang inntil man endelig er alene og så tar et grepa tak og klør så bremsesporene sitter i undertøyet i 12 vask etterpå.

4 – Snørr-titting. Dette sier seg jo selv. Du har snørr i nesa, finner frem papir og snyter deg så du tror litt av hjernen også plopper ut av nesa. Så fjerner du papiret og rett før du krøller og pakker inn gugga så tar du en titt på herligheten.

5 – Snyte seg med fingrene. La gå, kanskje ikke absolutt alle gjør dette men det er mange nok. To forskjellige teknikker her. A) To fingre utenpå litt opp på nesa eller B) Lukke ett og ett nesebor ved å trykke med en finger.

6 – Gå-smyge-promping. Du må skikkelig prompe men kan ikke i all anstendighet sleppe brakaren løs der du står så du går en liksomtur bort for å se på noe mens du smyger ut røveren på hvert skritt du tar.

7 – Prompe i bilen. Det er en grunn til at så mange kjører med vindu åpent i bilen selv om nær sagt alle biler nå har AC…

8 – Dra inn snørret og spytte ut. Jupp…når du ikke har papir eller har spesielt lyst å snyte deg med fingrene.. Et godt drag innover så hele sulamitten havner i svelget slik at man får harket det frem og spyttet det ut..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg