Oslo: Ikke vær bekymret for ny E18

Bare drøy og snakk svada i 2-3 år til så er Miljøpartiet De Grønne vekk fra alle taburetter de noensinne fikk sine puselanker på!

Jeg skjønner ærlig talt ikke all ståheien rundt Oslo og ny E18 og alt grumset som kommer i kjølvannet av at Lan Marie og bøttebaletten skal uttale seg. Dette er jo så enkelt.

Det er rett og slett nå på tide og innvie Rasmus, Lan Marie og han dærre i den noble politiske kunst praktisert i århundrer: Trener, protester, appeller. Sett ned noen råd, komiteer, referansegrupper og diverse andre fora som måtte ha noe å komme med i forbindelse med ny E18 og den såkalte Oslopakken. Sørg så for at alle må komme med sine uttalelser.

Innen alle disse har uttalt seg så skal du se vi er godt forbi neste kommunevalg og representantene fra MDG er tilbake der de var før forrige valg; Altså på diverse sokkerøykende vor- og nachspiel på indre Grunerløkka. Der kan de sitte og fable om hva de skal gjøre neste gang de får delt ut nok rocketobakk til at de igjen får nok stemmer til å tre inn i Oslo bystyre.

Så godtfolk i Oslo og omegn; For en gangs skyld skal dere være glad for at det tyter av tåkefyrster og svadapratende vinglepettere i politikken i Norge. Vær sikker på at innen 14 tonn med roastbiff- og karbissnitter er fortært og første spadestikk skal tas så husker knapt menigmann hva MDG stod for…

Les også:

Haha Oslo, Dere får dritten dere stemte for!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg