Prompetrusen, ble den en suksess?

Hva skjedde egentlig med denne nyvinningen?? Slo den an? Har noen kjøpt seg en prompetruse? Har noen måttet kjøpe ny vaskemaskin etter utstrakt bruk av denne flotte oppfinnelsen?

Hvorfor drar jeg så denne saken frem i lyset igjen? Saken om prompetrusen altså grisegutter og grisejenter.. Jo, det er jo fordi media nok en gang tyter over med skjebnen til Boliviajentene og da dras jeg rett inn i det nostalgiske hjørnet og henter gladsaker frem fra bak i hjernebarken. Denne saken om prompetrusen har da gjemt seg bak andre flotte saker som Jevnlig penistrening og VM i vagina. Andre kroppslige innlegg i linker på slutten av innlegget.


(google)
Denne trusen skal altså magasinere opp fjerter….og vi vet at dere og fiser jenter…et gjennomsnittsmenneske slipper en fis, fjert, promp, smyger,brøler, rakkarøkare, lydløs, 15 ganger i døgnet… Denne excellente trusa samler så opp alle disse godingene i løpet av dagen og så skal den tømmes da trusa vaskes.. jeg kan jo ikke annet enn å være litt bekymret for hva som skjer da alt undertøy på feks gamlehjemmet vaskes samtidig… Vil vaskemaskinen rett og slett eksplodere? Er teknologien i dag laget for at 40 truser ganger 15 opplagrede fjerter, dvs 600 sure promper slippes løs på en gang inni vaskemaskinen???

Jeg kan ikke annet enn å humre litt mer om snakkisen prompetrusen.  Det er vel heller ingen overraskelse at det fort kom påbygg med prompetanga som delte fisen i to, tåfissokker, armhulesvetteskjorter osv osv.. og humringen fortsetter egentlig bare i større grad da jeg  blir sittende å tenke på alle disse morsomme, vonde, deilige, pinlige, forløsende, flaue og vanlige kroppslige funksjoner vi alle opplever og har opplevd dog uten at de aller fleste prater så veldig høyt om de.. Skjønt så har madammen til Pappahjerte i et gjesteinnlegg satt forløsende ord på dette med gravid og promp… Hadde mammahjerte feks på seg en slik da hun nesten sprengte trommehinnene på Pappahjerte?

Nesten alle har vel en i familien, gjerne godt voksen, som ler så de griner da en eller annen slepper ei skikkelig due midt i familieselskapet… som ligger krumbøyd i latter da en av ungene midt i jule-skoleavslutningen knekker ett ben litt opp, får et skikkelig flott uttrykk i ansiktet og lar en rakkarøkare akkompagnere Oh jul med din glede…


(google)

Nåvel… det er så mange kroppslige funksjoner vi kan bli flaue av…

Du har kjørt i mange mil. Bilen er full av folk. Du har holdt en sur en inne i ganske så mange mil. Du kan ikke vente med å få stoppa bilen. Lykken er å gå litt bortover fortauet vekk fra bilen og med hvert skritt du tar så slippes en liten fffffffff inntil magekrampene begynner å avta.. Da du så returnerer til bilen så håper du bare at eimen er borte…for du har jo ikke kjøpt den fantastiske prompetrusa du har hørt om…

Problemet er jo bare at da du har fått all denne flotte luften ut av magesekken og ut i enten stratosfæren eller inn i magasinet på prompetrusa så begynner jo magen å boble fordi det begynner røre på seg… og du får et akutt behov for å finne et toalett… og jo lenger tid det går jo værre blir det.. og ikke tør du prøve å fylle opp prompetrusa mer heller…det ville være en risikosport.. Lykken er jo da kort og godt å komme seg hjem…løpe inn, eller egentlig gå da med sånn gammelmannsknekk i kroppen for det er ikke lett å gå vanlig når man samtidig kniper alt man kan… Man kommer seg inn på toalettet, setter seg og lar alle muskler bare slappe av..LYKKE!!!  At man må gå å dusje rett etterpå fordi det plasket opp på rompeballene er peanuts i forhold til den lykkefølelsen man har over å ha rukket det denne gangen også..

Men hva skjedde med prompetrusa?

Ble den en suksess?

Vil du lese andre kroppslige innlegg? Her kommer linker:

En mann, en rumpe, en lege!

En mann og hårfjerning i intime soner!

En mann, en pung, en skalpell!

Hvis menn gikk til gynekologen!

Kroppen min innkalt til EU-kontroll!

#promp #fis #kropp #mann #rumpe #intim #gynekolog #truse

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg