Kondom- og blomster-terror !!

Hvorfor bare godteri-terror?

Helseministeren har altså sett seg grundig lei på at butikk-kjeder har goderi i nærheten av kasseområdet. Helseministeren har da bestemt seg for at vi nordmenn er så viljeløse at vi bare må kjøpe godteri bare fordi det er der. Nå skal det bort, det skal gjemmes i butikken et sted. Godteri bør kanskje tilogmed havne i sånne automater som tobakken har havnet i?

Endelig sier nå jeg.

Endelig tar de tak og fjerner alt som er i nærheten av kassene..

I løpet av de siste årene har jeg jo handlet et visst antall ganger… og hver eneste gang kjøper jeg kondomer og blomster…for det er jo der ved kassene…og da må jeg jo kjøpe det. Jeg har sikkert 3000 pakker med knudrete greier liggende hjemme… har ikke bruk for de…men kjøpe de gjør jeg… for de henger jo der ved kassa..

Gleder meg som en unge til de fjerner alt ved kassene. De siste 10 meterne før kassa bør bare være tom plass. Det bør være en plass for ettertanke og gjennomgang av handlelisten uten å måtte bli påvirket til  kjøpe drops, tyggis, blomster og kondomer.

Egentlig bør vi kanskje ikke ha  lov til å gå inn i butikken i det hele tatt?

Kanskje burde vi bare ha lov til å levere handleliste til de som jobber der slik at de kan slå opp i registeret om vi har fått sukker-, tobakk- og alkoholkvoten vår den måneden.

Så mye lettere alt skal bli….

#bigbrother #storebrorserdeg #butikk #alkohol #sukker #godteri

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg