Denne “Syversen” greia..

Det er vel lite som skaper mer diskusjon inne på Facebook 1 divisjon siden enn om man nevner navnet Robin Olsen Syversen. Hockeypodden hev seg også på i forrige utgave og diskuterte litt seg imellom. Jeg tenkte jeg skulle klargjøre hva jeg tenker.

Slik jeg ser det så er det to ting Robin Olsen Syversen får pepper for av hockeyspillere og hockeytilskuere.

1) Breiale uttalelser om egen fortreffelighet og brillianse på hockeybanen sagt for ca 10 år siden.

2) Et rykte om å falle for lett, altså "dive".

Før jeg sier noe som helst om dette så vil jeg gjerne si følgende: Robin Olsen Syversen er en meget god hockeyspiller. Han er i poengtoppen i 1 divisjon hvert år og spiller meget bra når det flyter. Dette er det ingen som kan ta fra han. Bergen er heldig som har han i troppen.

Så til disse to punktene.

1) At en 20-åring slenger med leppa i et intervju eller fem og er breial på egne vegne synes jeg hockeynorge nå bør slippe taket i. Der er jeg helt enig med gutta i Hockeypodden. Det får være måte på hvor mye suppe det skal kokes på et bein.

2) Dette ryktet er det bare en person, en spiller, som kan gjøre noe med og det er Robin Olsen Syversen selv. Han må spille hockey med man-ballsa på inne i suspen og vise at "jeg diver faen meg ikke". Han må gå i den krigen på egenhånd. Bergenssupporterne samt Mossevennene kan dessverre ikke løse det for han. Han må bli kvitt det ved å vise det.

Jeg personlig har sett Robin Olsen Syversen i flere kamper for Moss og et par for Bergen og har enda ikke sett han "dive" eller noe lignende. Men ryktet om "Dyversen" har jeg hørt lenge. Det gjør ikkenoe om jeg slipper høre det mer.

For meg er hockey et rent, tøft, hardt og ærlig spill.

La oss holde det slik.

#hockey #ishockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg