Strippe-straffer på Geriatrikstrening?

Køller her og køller der?

Det er jo heldigvis snart slutt på den vanvittige lange ferien borte fra frossent vann for ishockeyspillere i Norges land. Noen og enhver har vel plasket rundt i tint skøyteis men nå er det heldigvis snart slutt.

I den forbindelse sitter jeg å tenker på om det skal foretas noe "gøy" på den første treningen søndag 30 juli klokka 20.00. Vålerenga har jo sine berømmelige strippe-straffer hvert eneste år. Det er en straffekonk der du må kle av plagg for plagg om du ikke lager mål.

En ting er jo å være topptrent utøver og skøyte rundt i nettoen på isen, noe annet er jo å være spiller på Geriatriks oldboys. Det er jo helt vanlig at det kommer masse tilskuere på Vålerenga sin trening der strippe-straffene skal tas. Spørsmålet er hvor sjels-skadende og hornhinnebelastende en strippe-straffe konkurranse ville vært om Geriatriks gjennomførte. For saken er jo den at vi er så sørgelig dårlige til å ta straffer at det ville blitt nær sagt dobbelt så mange synlige køller på isen…dog med veldig annen lengde og flex!

Ville virkelig publikum tåle hårete voksne deigrævede menn skøyte rundt på isen? Voksne menn som bruker suspen like mye som hengebjelle-vogge som beskyttelse? Menn som bruker så stramt undertøy og utstyr som mulig for at ikke vomma skal fortsette svingen da vi har retta opp retningen? Menn som bruker 4 par stillongs under for det er så kaldt? Menn med mindre hår på hodet enn på ræva?

Dessuten er det så kaldt i Schjongshallen at da man står der ute på isen i nettoen med kølla i handa, hockeykølla altså, så ville junior ha skrumpa så inn at hele greia ville sett ut som en maursluker med bollekinn som akkurat har smakt på en sitron.

Nei, jeg tror vi holder oss til oppmøte, skravle, juge, skifte, dele to lag, krangle på lagene, varme opp målvakter og så spille i 1t 20min.

Play ball… Ehh…puck!!

#ishockey #hockey #Geriatriks #trening #idrett #strippe #straffe #strippestraffe

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg