Håper ikke Norge gjør som Oslo og stemmer MDG “på drit”..

Ved forrige kommunevalg så var det tydeligvis en gjengs oppfatning blant folk i Oslo at "la oss stemme Miljøpartiet De Grønne" for å vise de sittende arrogante partiene at de er der for oss og ikke omvendt.

Haha Oslo, Dere får dritten dere stemte for!

Vel, man kan trygt si at den planen backfired til de grader. Oslo med MDG i spissen har blitt dyrere på til og med kollektivtrafikken…som jo egentlig er MDG's svar på alle problemer..?

Vel folkens, nå ønsker MDG å få reell makt i Norge også. MDG som med all tydelighet viser at de knapt vet at det finnes et Norge utenfor Oslo ønsker altså å innføre sine kampsaker i hele landet. I tillegg flagger de nå å skulle forby reklame på bensin og flyreiser blant annet.

Ved neste stortingsvalg må vi våkne opp alle sammen og vise dette "forbudspartiet" at vi vil ikke at Norge skal innføre Nord-Korea tilstander her.

Egentlig bør Rasmus, Lan og deres partifeller måtte bosette seg i mer landlige omgivelser en stund. Så bør de gis en 8-4 jobb og ha ansvaret for 2 barn som skal i hhv barnehage og skole (i stikk motsatt retning av hverandre selvsagt) før de selv drar på jobb i tide. På ettermiddagen skal barna hentes, det skal handles og lages middag. Alt dette skal Rasmus, Lan og gjengen gjøre uten bil. For de hater jo bil.

Jeg spår totalt anarki i Norge om MDG kommer til mer makt enn den galskapen de har klart å innføre og tukle til i Oslo.

Politisk mangfold i et demokrati er flott. Idioti er ikke flott.

#politikk #Norge #demokrati #galskap

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg