De som stjeler din energi og tid..

Energibøller…

Hvorfor lar man disse menneskene komme innpå seg og sette i gang med sitt? Hvorfor setter man seg selv i en posisjon der energibøller får komme inn? Disse energiabsorberende menneskene kan du finne hvor som helst… i familien…på arbeidsplassen…i bekjentskapskretsen… I idrettslaget..  på skolen… De venter på deg som løver venter og jakter på et bytte. De er klare til å angripe enhver de ser viser litt mer av seg selv enn de fleste andre. De lukter mennesker de kan utnytte. Hvis det er mulig å stjele og bruke andres tid så gjør de det. De er rett og slett den moderne tids landeveispirater. De stjeler selvsagt ikke penger, men energi.

Disse menneskene har ingen selvinnsikt.. De lesser sine liv, sine problemer, sitt arbeid og sine bekymringer over på andre så fort de bare klarer, og hvis du da ikke er sterk nok til å stå imot så svelger de deg med hud og hår. De tar nærmest over livet ditt. De har null evne til å se sine egne feil. De har null evne til å vise forståelse. De har null evne til å se at de skaper problemer. De har null evne til å vise medmenneskelighet. De tenker kun på seg selv og sitt, og drit og dra med alle andres tid, meninger, helse og privatliv. Disse menneskene anser andres tid og privatliv som fritt vilt sålenge det gavner dem. Disse menneskene har ingen evne til å forstå noe som helst egentlig. De bare stjeler din energi…

Disse personene går heller ikke av veien for å bli meget sure og irriterte over det faktum at man ikke hopper når de sier hopp. De nærmest forventer at du skal legge alt ditt til side og gi dem full oppmerksomhet selv om tidspunkt på ingen måte er riktig eller passene. De skriker og bærer seg når det ikke går akkurat slik de vil at det skal gå, selv om det er på tvers av alle andres oppfattelse av virkeligheten. De går over lik for å få sitt frem i lyset…selvom det er nettopp de selv som er problemet, men det ser de jo selvsagt ikke. Disse menneskene viser null anger eller empati. De er sneversynte og innovertenkende.

Så hvordan skal man behandle disse folkene?

Avslør dem..på det groveste.

Gjør alt du kan for å sette de til veggs med flest mulig tilstede.

Kvitt deg med de…Hvis du klarer.

Len deg på de du stoler på.

Kryp inntil den som gir deg energi.

Blokker ut bøllene.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg