Jada VG, Dagbladet og Nettavisen: Vi vet: Snøen kommer!

Nå må det for svarte være nok med disse duste-varslene om at det kommer snø!

Det er november. Det er kaldere ute. Det regner. Det betyr at vi har skikkelig høstvær. Det betyr også at om du ikke har levd innendørs hele livet med gardinene trukket for vinduene så vil det på et eller annet tidspunkt snø. Dette trenger vi vel ikke noe avis-varsel for. Dette skjer hvert eneste forbanna år. Det eneste dere oppnår med disse varslene er jo at folk kjører med piggdekk bare de skal opp i høyden tilsvarende Himmelbjerget.

Les: Fare, fare, det kan komme 10cm snø!

Skulle det være noen som tror at det er et Colombiansk narkofly som har eksplodert og at det regner kokain så er det bare å snorte ei stripe og oppleve brain-freezes verre enn når du slurper i deg siste resten av en slush før bussen skal gå. Det er heller ikke flass fra fallskjermhoppere om noen skulle tro det.

Les: Der kom det hvite gullet!

Snø kommer hvert eneste år. Det blir glatt. Biler kræsjer og gamlinger knekker lårhalsen. Trailere står fast, biler seiler av veien, 114 biler kjedekolliderer på E6 samt alle blir sure på han gammel’n som står opp 04.30 hver lørdags- og søndagsmorgen for å skrape asfalten for 1 millimeter nattesnø. Dette er ikke noe nytt. Når i svarte forandret nordmenn seg fra å være klar over at det i vintermånedene november, desember, januar, februar og litt mars ligger noe hvitt og glatt på bakken. Har vi blitt såforbanna tette i pappen at vi snart begynner å klage på at det er snø i rulleskiløypa?

Om jeg skulle kunne be alle bilførere om noe; Vær så snill å ta det med ro på veien til fjells i vinter. Vi som bor på Ringerike har ikke behov for enda flere ganger å miste folk vi er glade i bare fordi DU vil 20 minutter tidligere frem til den allerede ferdig oppvarmede luksushytta på Golsfjellet. Kjør som folk og ta det med ro.

Les: Dødsveien Oslo – Hønefoss

Det skal forøvrig bli morsomt å igjen oppleve alle de folka som er dødsens imot søndagsåpne butikker, dvs at noen skal måtte jobbe på søndager, igjen står på barrikadene og skriker seg hese på at snømåkerne er for seint ute med måking på søndags morgen.

Nåvel…. 1 mars ser vi lyset i enden av tunellen igjen…

Les: Endelig er vinteren slutt!

Ps! apropos tuneller: Hva er det som gjør at mange, og da mener jeg mange, bilførere ligger i 85km/t idet de kjører inn i tunellen, legger så farten ned til 75 inne i tunellen før de gasser opp igjen til 85 idet de kommer ut. Er de redd det ikke er åpning?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg