16 blogginnlegg alle verdige en Pulitzerpris, minst!

Vixen Awards og Blogawards…Stadig overses denne denne bloggen hva gjelder priser og invitasjoner. Stadig leses nyheter om Pappahjerte, Sophie Elise. Idawulff, Anette Marie og alle de andres deltakelse på den ene etter den andre eventen. men, er jeg der, niks! Så da er det til å skape noe mer da..noe som fenger…annet enn å skrive #sex #pupper #kropp #lepper #sminke i hashtaglista for å generere klikk og lesere…

Men, det orker jeg ikke akkurat i dag… så jeg gjør følgende istedet:

I bakvendtland der alt går an heter det i en sang. Det er nesten så jeg tror jeg la meg en gang for noen få år siden og våknet opp igjen med en hjerne bytta ut med bizarro-Jim som har levd i bakvendtland hele livet. For, når du leser dette innlegget : “Jeg…jeg ble vurdert!” så er det nesten ikke til å tro at det, riktignok ganske så mange år senere, skulle vise seg mulig å skape lesbar og til tider nytbar tekst med fingrene som henger fast i hendene og armene til han med det hodet.

Dette innlegge får også bli et sånt innlegg jeg henger på på slutten av mange andre innlegg. Som alltid er det lov å like, hate, dele, etc de innlegg du måtte like. Dette er jo bare en brøkdel av innlegg jeg har fått ut av hodet de årene jeg har drevet på. feel free til å vandre rundt og lese kritiske, gode, seriøse og humoristiske tanker rundt hockey og idrett generelt også.

Nåvel, her kommer et et utdrag av innlegg jeg har skrevet. Det er bare å klikke i vei:

Oppdra ungen din selv, treneren har ikke tid!

VM i vagina!

Skjære unge mennesker i dagens Norge..

En mann og hårfjerning i intime soner!

6 ting menn absolutt ikke skal drive med nakne!

Skamløse bursdagsforeldre.

En mann, en rumpe, en lege…

Haha Oslo, dere får dritten dere stemte for…

Rulletrappterrorister!

Når oppvaskmaskinen ikke vil starte!

Kinobøller

Tigger-bløff?

En mann, en pung, en skalpekk…Sterilisering!

Å gruglede seg til tur, Steinerskoletur del 1

Luskende huggorm, trampende mygg og flott norsk natur, Steinerskoletur del 2

Det var det. det finnes som sagt tidligere mye mer å meske seg med om du skulle ønske det. Det er bare å trykke i menyen og lete seg frem til det man måtte ønske å lese. Det finnes jo mange excellente matblogg-innlegg ala denne : Jims matblogg, Pizza!

#blog #blogg #pulitzer #sex #naken #sterilisering #kvise #flau #Oslo #oppdra #oppdragelse #vagina #oppvask #oppvaskmaskin #bursdag #invitasjoner #kino #Steinerskolen #Veet #hårfjerning #toppblogger #

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg