Derfor splitter Johaug-saken det norske folk.

En dyptpløyende undersøkelse i samarbeid med Norsk Gallup, Statistisk Sentralbyrå og undertegnede.

Det er en stund siden Johaug ble tatt med et forbudt stoff i kroppen. Det er en stund siden hun satt og gråt sine modige tårer og ga legen all skyld. Det er en stund siden hun snakket med pressen og opprettholdt sin totale uskyld i dette på tross av nyheter om dopingmerking på pakning etc.

Det er i slike stunder Norge har et flott system for å finne ut hva Norge mener om saken. Norsk Gallup ble satt i sving med en serie av spørsmål. Statistisk sentralbyrå mottok alle data og prosesserte. Alle svar og meninger ble studert og satt i system. Alle data ble nøye vurdert slik at ingen nyanser skulle forsvinne i mengder av data og meninger.

Resultatet ble endelig klart i går. Endelig skulle vi få svar på hvorfor Johaug-saken splitter Norge på helt andre måter enn da vektløftere, ishockeyspillere, langdistanseløpere, syklister, brytere, boksere, sprintere, fotballspillere, skøyteløpere, alpinister, etc blir tatt med forbudt stoff i kroppen. Svaret var entydig og klart. Det fantes ingen tvil. Den krystallklare grunnen til at Johaug-saken splitter det norske folk er:

Hun er god til å gå på ski!

#Johaug #ski #langrenn #doping

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg