Hei damer… Lille julaften er for menn..

…hvert fall et par timer


 

Hva i all verden er det som skjer i kongeriket Norge. Det har jo blitt totalt anarki på kjøpesentrene. Nå må dette ta slutt. Nå skulle man jo kanskje tro at jeg snakker om at de begynner pynte til jul rett etter høstferien eller at jule- marsipan, brus, nøtter, sjokolade, mat, etc dukker opp midt i oktober…. men neida;

Det er en sannhet som er opplest og vedtatt, vel den er kanskje ikke opplest og vedtatt noe sted da men hvert fall fungerer det som en rimelig godtatt norm, nemlig det at lille julaften er for oss menn…

Lille julaften er dagen da vi menn kjører rolig og sindig til kjøpesenteret, parkerer i dannede former og tar fatt på årets julegaveshopping. Vi går med målrettede skritt rett til butikken vi vet vi skal handle i uten så mye som et sideblikk mot noen andre butikker på veien.. Vi fisker opp telefonen og enten finner det vi skal kjøpe basert på en beskrivelse eller rett og slett bare viser mms’n til ekspeditøren. Så er det bare å stå og plapre litt om ubetydeligheter samt hva romjulen skal brukes til med de 3-4 andre mannfolka som står der og har gjort akkurat det samme som en selv inntil ekspeditøren kommer tilbake med ferdig innpakket gave. Selvsagt sendes ekspeditøren tilbake for å hente en sånn til-fra lapp. Denne shoppingseansen gjentar vi det nødvendige antall ganger vi må.

Det vi på ingen måte har lyst til, og det er derfor vi er så glad i lille julaften, er å gå i slalom i butikker blant surrende svinsende shoppende prøvende damer. Vi vil at ekspeditørene skal være ledige og klare for å se på handlelista vår. Det er kun en type butikk vi aksepterer svinsing og svansing i på lille julaften, og da av menn, og det er i butikker type Biltema og Clahs Olsson. Men tilogmed der skal det begrenses. Vi har selvfølgelig heller ikke lyst til å måtte gå i slalom mellom eldreforeningens syklubber på toppen av rulletrapper etc..

Nei damer… Nå må vi ta et steg tilbake og diskutere lille julaften.. Om vi menn ikke får hele lille julaften på kjøpesentrene så kan vi kanskje bli enige om en 2-3 timer?

Så i år foreslår jeg at kjøpesenteret er stengt for alt som er av damer fra 11-13 på lille julaften…

Resten av året kan dere få ha i fred.

God jul 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg