Skøyteskole, pur glede for barn.

Schjongshallen en mandags ettermiddag.

Normalt sett er jeg ikke nede i hallen på den tiden jeg var i dag, men i dag er jeg glad jeg hadde et ærend.

Det jeg så i dag var da ikke det jeg normalt skriver om, dvs spillere på toppnivå i Norge. Det jeg var så heldig å se i dag var noe helt annet. Det var fruktene av endret og bedret rekrutteringsarbeid for å å flere barn ut på skøyter i ishallen.

Isflaten "tøyt" av barn som under kyndig ledelse av Håkan lekte hauk og due og samtidig mestret det å gå på skøyter. Det var barn med litt mer vinkel i anklene enn andre men som alikevel hadde ben som gikk som trommestikker for å slippe unna hauken. Det var barn med snø på magen og på rompa på grunn av fall både her og der, men de var like blide for det. Det var barn som tok løpefart og sklei den siste biten mot redningen…for det går på en inne-is.

Jeg så også barn, en mindre gruppe, som under ledelse av Mabel fikk innføring i abc skøyteteknikk. Jeg skulle gjerne satt inn bilder fra hallen, men uten tillatelse fra foreldre gjør jeg ikke det. Tro meg bare på mitt ord; Inne i hjelmen bak gitteret var det kun smil å se.

I hallen, i spillerboksene, satt også stolte glade foreldre som så sine barn på isen. Det gleder en pappa og hockeyspiller å se at kanskje har klubben i denne skøyteskole-gruppa et grunnlag for et U10 lag neste sesong, men det er ikke det viktigste. Det viktigste er å la barna ha det så gøy at de glemmer at de har på seg skøyter.

Skulle du lese dette og tenke at en skøyteskole kunne være noe for ditt barn så si ifra. Kommenter, mail, sms, gjør hva som helst, kan jeg hjelpe så gjør jeg det.

Skøyter er glede. Skulle hockeyinteressen også vekkes så er det suverent.

#ringerikepanthers #hockey #ishockey #2hockey #skøyteskole #mestring

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg