Alle vil ha ræv og store tits…

Herlig; Nå vil jo alle ha booty..!

I et TV-program ble en jente intervjuet om det med kropp og være fornøyd med seg selv. Hun var en av de som ikke engang kledde av seg i en garderobe full av jenter/kvinner på grunn av sin usikkerhet på egen kropp. Nå derimot så vil "alle" damer ha sånn kropp som henne…så da er alt i orden. Da er det ut å kle opp stjerten i fargesprakende tights og overkroppen i supertight topp og med en utringning verdig Barry Gibbs på 70-tallet.

Er majoriteten av dagens ungdom, unge voksne og voksne så enkle, så usikre, så overfladiske, så sjenerte, så søkende etter å bli likt? Eller presenteres vi bare de få? Hvor og når i all verden feilet vi som samfunn om vi ser bare tilbake til feks 1980 med hensyn på dette med kropp. Er dette kanskje mest et storby-fenomen? Er de så hippe i byen at alle må se sånn og sånn ut?

Er det virkelig blitt så enkelt…og samtidig så vanskelig?

Har vi rett og slett blitt et "likes" samfunn? Styrer vi alt, og hele hverdagen etter hvor mange "likes" vi får på bilder og videoer på Instagram og Facebook?

Nåvel..

Jeg gleder meg til det blir inn å ha litt høyt hårfeste, bilring, rynker, hårete ræv, skrangleknær og overtråkksankler..

Den looken har jeg nailet..!

#instagram #facebook #kropp #tits #booty #sex #likes

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg