Ringeriksbanepølsevev….igjen!


(foto: Ringerikes Blad)

Dette er altså resultatet etter at nasjonal transportplan nok en gang er revidert. Ringeriksbanen som til nå er forsinket med ca 100 år og vært i planlegging sikkert omtrent 100 ganger på like mange år må da altså vente enda litt til. Jeg gambler ikke mye, men jeg er rimelig sikker på at om jeg setter en 1000-lapp på at det om 2-3 år utsettes enda en gang så taper jeg ikke de pengene. Alle som tror at “utsettelse i 2-3 år” er det samme som at de kommer til å starte byggingen kan ta seg ei bolle… Hvor mange ganger har vi ikke hørt dette før? Hvor mange ganger har vi ikke “feiret”? Dette er nok en gang “total and utter crap!!”


(foto: Ringerikes Blad)

Hvis det er det mantraet man trenger i de kretsene for å ikke sporenstreks gå i kjelleren og gremmes på vegne av sin egen regjering så værsågod. Jeg for min del hadde vært dritflau over å være en del av dette. Jeg skulle ønske de samlet, sammen med de andre lokale politiske partier, ville pratet på vegne av lokalpolitikken og ikke stå og beskytte lortefallet til sine stortingsoverlords. Nå tenker jeg det er på tide å stikke fingeren i jorda, og ikke bak, og komme på banen (pun intended) og snakke vår sak.


(foto: Ringerikes Blad)

Flaut, flaut, flaut, flaut og atter flaut!!! Fagetatene trenger mer tid… Hva i all verden er det de har hatt til nå da? Sitter man med beina på bordet og venter? Er ikke banen bestemt bygget sånn sett? Har det ikke blitt spist nok høye smørbrød enda? Er karbonadekvoten for dårlig? Er det ikke sesong for rekesmørbrød? Hvilke fag trenger vi.. “Borre høl i fjellet” faget? Elektrikere? Rørleggere? IT? For meg er det så enkelt som: “Okay folkens, vi vet hvor hullet i fjellet skal begynne, vi vet hvor det skal komme ut, vi vet hvor stort hullet må være og vi har en linjal. Få hit et kart”.


(foto: Ringerikes Blad)

Jo, det skal jeg jaggu fortelle deg. Dette er nok en gang rikspolitikere som holder sin hånd over sine og plukke frem prosjekter i valgår. Vi har dessverre ikke noen som prater vår sak på stortinget…det nærmeste vi har er Martin Kolberg og han bare irriterer folk.

Mitt tips for Ringeriksbanen…

2070.. helst 25 august… da skal jeg feire 100-årsdagen min på toget…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg