Curling; Not so lett alikevel…!

Pass på så ikke steina klasker i hekken…

Nå skulle man kanskje tro det var noe heeelt annet som skulle bedrives, men det var altså noe så enkelt som at siden det ikke er lett å spikre fast noe i isen så var "hekken", dvs startblokka, frosset fast og da ere greit å passe litt på den.

Fredag 3 mars var det igjen duket for det årlige eventyret Spenncon on Ice. Skip Kristiansen hadde igjen opplegget klart med steiner, baner, koster, sklisåler samt dugelig med pizza etc etterpå.

Litt trening må til før vi deles i lag. Det var i løpet av treningen at Knut Voreland kastet av seg sklisåla og på spørsmål hvorfor besvarte "faen, det er jo glatt her jo".. Det vi glemte å trene på var det enkle…sånn som at om du er på det røde laget så skal du sende røde steiner.. Det tar vi til neste år.. ikke sant Heggen?

Så gjorde vi oss klare til spill om heder, ære og retten til å gni det inn i et helt år fremover. Det lyste konkurranse ut av øynene til Amina..eller kanskje hun bare måtte tisse.. Spillet var nå uansett i gang. Hvitt lag: Terje, Knut og Amina. Rødt lag: Tove, Johan og Thomas. Grønt lag: Hanne, Magnus og Jan. Blått lag: Andres, Kleiven og Jim.

Her deles det inn i lag og som skikkelige idrettsfolk sørger vi for å være i forkant med væskebalansen.

Som man kan se av det siste bildet så var grønt lag dumme nok til å legge en guard rett høyre utenfor boet så da skrudde, eller "curlet" vi på blått lag oss inn bak med millimeterpresisjon.

Men, siden Skip Kristiansen hadde plukka med seg Hanne "flaks" Kroknes så kom det en sistestein som rensket boet og sendte de til finalen.

Da ble det grønt mot hvitt i finalen og blått mot rødt i bronsefinale.

Så, som en liten siste sak fra kvelden. Du har sett curling på tv right? Du har sett hvor liten banen ser ut?

Her står jeg og skal sette sistestein. Kleiven står og dirigerer og Andres peker. "Bare skru den inn der og ligg stille i front du" hører jeg fra andre enden av banen. Inni meg hører jeg en stemme "du skulle tatt med deg kikkert"…

(illustrasjonsbilde) Her står grønt lag i samme situasjon. Tove "kvikklunch" får beskjed om å curle med litt skru og backspinn av Thomas. Jeg står og myser før jeg plukker opp tlf og zoomer meg inn mot boet.

Spennende hver gang.

En stor takk sendes Jan for opplegget og alle som var med for en hyggelig kveld. Håper det gjentas neste år.

#curling

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg