Ishockeyturnering for U8 og U10 spillere i Schjongshallen

Lørdag 25 mars med oppstart klokka 10.00

Det er igjen tid for en BTV-turnering (Buskerud, Telemark, Vestfold) i ishockey i Schjongshallen. Det er tid for pur idrettsglede når barn, gutter og jenter, som elsker å spille ishockey, møter opp sammen med mammaer, pappaer, søsken, tanter, onkler, besteforeldre, etc til en dag full av ishockeymorro. Det er selvsagt også fryktelig morsomt med åpen kiosk og pølse med ketchup 😉

Det spilles kamper på 2 baner samtidig på en slik turnering så det er mer enn nok muligheter til å se flott barnehockey og masse glede. Vi oppfordrer til å ta en tur med lørdagssmilet på, kaffepenger i lomma, heia-heia ropene løst i halsen samt tid til å bli litt.

Klubbene som deltar er Ringerike, Kongsberg, Tønsberg og Skien. Alle stiller med U8 (under 8 år) og U10 (under 10 år) lag. Det vil også bli spilt en såkalt foreldre-kamp klokka 11.30 om bortelagene har med seg nok mammaer og pappaer som vil utpå isen. Lårhalsbrudd, skarpe svinger, whiplash-finter og dødsspiralen på ytterskjær er forbudt.

Her kommer kampprogrammet for lørdagen. Det går selvfølgelig ikke an å klippe eller rive programmet ut av pc’n..men du kan skrive den ut og/eller ta bilde av skjermen om du ikke klarer å huske at kampene begynner klokka 10.00

 

Hvis du noensinne har vært skeptisk til om ditt barn skal få lov til å begynne med ishockey “fordi det ser så voldsomt ut” så anbefales det sterkt å ta seg en tur i Schjongshallen nå på lørdag. Der vil du se barn i fri utfoldelse på is uten tanke for annet enn å lage mål -vel, for noen er ikke det så viktig heller- og ha det gøy sammen med venner og kompiser.


 

Det vil være et yrende liv i hele hallen fra 10.00 til 14.00 på lørdag.

Ta deg en tur da vel. Se selv at dette er ufarlig for barn.

Vel møtt !!

Alle bilder publisert med tillatelse fra lagleder Ringerike Ishockeyklubb

Ps! Om du aldri har delt et innlegg på Facebook før så er dette tiden for det. Ringerike, Kongsberg, Skien og Tønsberg ønsker alle sammen massivt mer rekruttering til ishockeysporten.

Les også : Sløyteskole = pur idrettsglede for barn

Les også: Vi ønsker flere ishockeyspillere

Velkommen skal du være til en barneidrett komplett fri for personlige trenere og overambisiøse foreldre.

Ishockey for barn er glede!

#ishockey #2hockey #ringerikepanthers

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg