Juletre tilsalgs.

Selveste grøftegrana selges til høystbydende.

Dette er altså grøftegrana. Historien om hvordan vi anskaffet denne flotte grønne forvokste planten kan du lese ved å trykke på denne linken: Med Sjøl-høgd grøftegran sier vi god jul

Det er vår i luften og da er det egentlig bare en ting som teller; Hvor lang tid er det til vi kan sitte på terrassen istedenfor inne i stuen på kveldstid. Men inntil vi kan det så er det prioritet nummer to som teller, rydde i hagen. Det gjorde jeg litt i går.

Materialer skulle flyttes og plasseres slik at det ikke ser ut som vi bor i en skrothaug. Null stress selvsagt, men da jeg kom rundt hjørnet på garasjen med første plankelass fikk jeg altså se en gammel kjenning. Grøftegrana. Kvisthaugen vi hadde inne i stua til jul. Umiddelbart raste tankene tilbake.

Jeg husker da vi hentet grana. Jeg husker jeg stakk meg på barnålene. Jeg husker jeg bannet og svor eder og galle da jeg kvistet og fikset slik at grana stod fint og flott i juletrefoten. Jeg husker hvor flott vi synes skiten var. Jeg husker hvor mye i veien kvisthaugen var hver gang det skulle sees på tv. Jeg husker jeg stadig vekk stod med ræva i været og vannet jævelskapen som i det nanosekundet det var plassert inne i stua begynte å poffe ut barnåler i et tempo som fikk meg til å lure på om skiten ville se ut som en litt svær tannpirker med utvekster på innen 2 juledag.

Jeg husker at jeg, i samråd med fruen selvsagt, tok rennafart og pælma tre-skiten ut terrassedøra med hud og hår 1 nyttårsdag. Selvfølgelig lå det en bekk av barnåler fra opprinnelig plassering og ut døra. Jeg tror jeg støvsugde opp restene av barnåler som hadde gjemt seg for noen dager siden. Umiddelbart etter utkastelsen verdig utkasting dørvakter drev med på Smuget i sin tid måtte jeg følge etter. I iveren etter å få jævelskapen ut forsvant jo juletrefoten og teppet under rett ut døra samtidig. Greit at terrassen er et "lurt sted" å ha dette liggende formål neste jul men de blir litt i veien når vi skal grille osv.

Hva var poenget med hele denne historien? Jo, selveste grøftegrana har ikke mistet så mye som ei barnål siden nyttår. Den ligger så flott i hagen at det er en fryd. Treet som begynte produsere overskuddsbarnåler 10cm innafor døra her hos oss har ikke fått så mye som en eneste brun barnål på 3 måneder helt uten vanning eller pleie. Det ser heller ut som grana har kost seg liggende borti hagen her.

Det må jo være en eller annen som har bruk for ei flott grønn gran nå? Det ser ut til at grana var allergisk mot å stå inne, men om du skulle trenge flyttbar utendørsgran er denne grøftegrana absolutt noe for deg.

Billig billig.

Bill.merk.1324

#juletre #billig

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg