Topptur med #naking slik det skal gjøres

Her skulle tåfisen få jobbe for penga.

Blogginnlegget er dessuten krydret med naking-bilder slik alle, spesielt damer, bør ta nakingbilder på fjelltopper. Kjente vil jo se at dette er en liten editert og redigert re-post…men pyttsann, det er vår, det snør annenhver dag, det er nesten 17 mai og det tyter over av topp-tur bilder alle steder…

I relativt jevnt og utrent trav skulle fjellsiden forseres helt uten tau og sikring. Kart og kompass var ikke med siden vi selvsagt ikke skjønner noe av det alikevel. Instruksen var klar; Følg blå løype oppover. Pust og pes minst mulig. Grining ække lov. Smil og lat som alt er i orden når du møter folk på stien.

Oppi der skulle vi. Bildene er ikke for mørke, det var bare jeg som hadde øya litt igjen da jeg tok de. Blå sti fører oss altså mer eller mindre rett til en sprekk i fjellet. Nå skal det sies det må ha vært lenge siden Åsa og Krokkleiva Budoir- og Undertøyshekleforening har hatt dugnad i blå løype opp mot Mørkonga. Der trengs det seriøs rydding og raking. Noen matstasjoner samt massasje-salonger på veien opp hadde også gjort seg.

 

Det gikk oppover og oppover, oppover og oppover, oppover og oppover… Knehasene skrek om nåde. Lårene kjentes ut som to tømmerstokker med seriøst angrep av barkebiller. Leggene kunne like gjerne vært bytta ut med falukorv og rompeballene verket som om noen hadde satt opp en påle, sett på deg med Molina-øyne og sagt “sett deg på denne og roter”..

Men opp skulle vi. Siste 100 meter er det en fordel å være A) Fjellgeit, B) Født med sugekopper på bena, eller C) 12 år. Tungt er det, men når man først er oppe er jo utsikten fantastisk..!

Men… Det må jo og tas noen fine bilder også, her kommer de:

Det ble dessverre litt shady bilder her siden toppen av Mørkonga er mer travel enn en 7-Eleven midt på lørdagsnatta. Omsider forsvant det eldre ekteparet fra “selveste” utsiktstuppen og vi kunne ta bilder bloggossfæren fortjener å se…

Men sånne “naking” bilder er jo bare tull, så det måtte jo tas bilder slik som alle topptur-naking bilder bør tas..

Så.. Etter å ha slappet av en stund så var det å kaste seg rundt og gå ned igjen 😉

Denne turen er virkelig å anbefale. Man må ikke gå ned igjen samme vei…men er man Fjellgeit, Født med sugekopper på føtta og/eller 12 år så gjør man jo det.

Ny tur en annen dag 🙂

#naking #tur #topptur

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg