Vil Norge virkelig ha MDG i regjering?

Nå ryker parkeringsplassene..

Ved forrige kommunevalg så var det tydeligvis en gjengs oppfatning blant folk i Oslo at “la oss stemme Miljøpartiet De Grønne” for å vise de sittende arrogante byrådspartiene at de er der for oss og ikke omvendt.

Haha Oslo, Dere får dritten dere stemte for!

Vel, man kan trygt si at den planen backfired til de grader. Oslo med MDG har blitt dyrere på til og med kollektivtrafikken.

Nå ønsker MDG å få reell makt i Norge også. MDG som med all tydelighet viser at de knapt vet at det finnes et Norge utenfor Oslo ønsker altså å innføre sine kampsaker i hele landet.

I disse dager starter miljøbyråden i Oslo arbeidet med å fjerne alt som er av parkeringsplasser innenfor Ring1 i Oslo. Man kan jo bare lure på hva hun og MDG vil komme til å stelle istand om de klarer røre seg skikkelig inn i regjeringskontorene.

Latterlige miljø-Norge!

Egentlig bør Rasmus, Lan og deres partifeller måtte bosette seg i mer landlige omgivelser en stund. Så bør de gis en 8-4 jobb og ha ansvaret for 2 barn som skal i hhv barnehage og skole (i stikk motsatt retning av hverandre selvsagt) før de selv drar på jobb i tide. På ettermiddagen skal barna hentes, det skal handles og lages middag. Alt dette skal Rasmus, Lan og gjengen gjøre uten bil. For de hater jo bil. Forresten, de trenger ikke bosette seg i grisgrendte strøk engang…bare prøv…

Jeg spår totalt anarki i Norge om MDG kommer til mer makt enn den galskapen de har klart å innføre og tukle til i Oslo.

Oslo lever i en Monty Python sketsj!

Politisk mangfold i et demokrati er flott. Idioti er ikke flott.

Nåvel, MDG har vel egentlig vist at de står for noe bare tre-klemmerne i indre Oslo vil ha. Problemet er bare at da MDG får fjernet muligheten til å kjøre bil inn i sentrum for å tvinge folk over på kollektivtrafikk så sørger hun samtidig IKKE for at kollektivtrafikken blir billigere å bruke. Neida, da bare økes prisen i den monopolsituasjonen MDG tvinger frem med sin anti-bil-holdning.

Jeg har absolutt ikke noe imot miljøtiltak, men det må henge på greip. Det kan ikke være slik at større hinder og mer kostnad på bilbruk OGSÅ fører til økte priser på kollektivtrafikken. Det blir akkurat like dumt som å foreslå økte priser på polet for å jobbe mot smugling av brennevin til Norge.

#politikk #Norge #demokrati

2 kommentarer
  1. de bør omdøpes til miljøpartiet de usosiale , norgistans co2 dobbelmoral er utrolig ,de som pumper
   opp og tjener penger er ikke ansvarlig for utslipp,…nei det er jo vi forbrukere ,og staten tjener dobbelt
   opp !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg