Roadtrip til Mandal…med Avis og skrantete reinsdyr

Dette er ikke et sponset innlegg, wink wink

Dette ække promotion, dette ække reklame, jeg skriver om ting som har hendt meg, så navnet må jeg jo ha med. (dere yngre lesere får Google denne)…

05.15 lørdag morgen satte vi oss inn i varebilen vi dagen før hadde hentet hos Avis og Jan Olav (fortsatt ikke et sponset innlegg, men kan godt bli det, wink wink). Guttungen var våken et nanosekund før han takka for seg for en stund mens jeg satte meg skikkelig til rette med kaffe og musikk på radioen. Det eneste jeg mislikte var at jeg ikke skjønte hvordan cruisekontrollen skulle slås på.

Uansett hvordan man planlegger bilkjøring og turer i dette landet så kommer man ikke utenom veiarbeid. Veiarbeid og Omkjøring. Dette skjedde selvsagt også oss i dag (eller i går, forgårs, forrige uke, forrige måned, litt ettersom når dette leses). Men; Omkjøring er jo ikke bra nok for oss Steinerskolelever/foreldre, vi tar den alternative omkjøringen vi. Finnes det omkjøring og alternativ omkjøring, da tar vi den alternative.

Det tok bare 3 timers kjøring og litt krampe i høyreleggen før jeg fant ut hvordan cruisekontrollen fungerte. Det var et snertent lite hjul på baksiden av hendelen som måtte rulles opp. Turen tok seg betraktelig opp derfra. Varebilen fra Avis (fortsatt ikke reklame, men kan godt bli det, wink wink) var suveren den.

Etter henting Atv og et meget hyggelig besøk hos Leila og Glenn bar det så hjemover. Nå tok det ikke 3 timer før jeg fant cruisekontrollen, vi kjørte ikke alternativ omkjøring (begynte bli sulten og tørst), måtte tisse, ville hjem, etc.

På radioen kunne vi da høre, naturlig nok siden det var radio og ikke tv, at jegere som skulle jakte på reinsdyr i år hadde fått i oppdrag å drive litt forskning også, på skrantesyken??Jegerne skal stille diagnose etter de har skutt dyret. Jeg kan jo ikke se for meg annen scenario enn: PANG… jegeren frem til dyret, opp med skjema og skrive: Diagnose = Dau! Andre opplysninger = Så litt skrantete ut.

Nåvel Varebilen fra Avis (fortsatt ikke reklame, men kan godt bli det, wink wink) brakte oss og Atv'n trygt hjem den. Vel, strengt tatt var det jo jeg som gjorde det da, men bilen var konge og absolutt å anbefale. God kjørekomfort og nok trøkk i motoren. Men, samme hvor god en bil er: 11 timer i bil på en dag holder i massevis.

Det var altså hit jeg gikk

Og leide denne

Stor nok plass i massevis

Dette Avis innlegget Avis er Avis altså Avis ikke Avis sponset Avis av Avis. Men Avis skulle Avis ønske Avis å Avis sponse Avis turen Avis så Avis er Avis det Avis helt Avis innafor Avis det.

Nevnte jeg forresten at jeg leide varebil av Avis her i Hønefoss?

PS!

Ikke ta den alternative omkjøringen ved Brevik. Da sendes du på en rundtur av dimensjoner der du undrer på om det ender med et skilt der det simpelthen står "bare kødda, du må snu og kjøre vanlig omkjøring, dette er blindvei"…

#Avis #roadtrip #Hønefoss #Mandal

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg