Er det mulig å ikke prate i telefonen når du handler?

Bloggeren Ida Wulff, en av de få blogge-rosa-damene (kanskje ikke spes rosa lenger, kanskje var hun ikke rosa i det hele tatt, men mer latte) som faktisk har noe ved seg, sikkert på grunn av utviklingen/alder, og som til tider er ganske lesbar, har noe hun kaller paraplyer. Dette er punkter av hverdagsirritasjoner hun (og veldig mange andre) opplever.

Vel, jeg har parasoller!

Nå kan ikke jeg lage sånne parasolltegn, så det får bli punkter, men du får tenke deg en svær diger parasoll foran hvert punkt.

1) Panteautomater på butikker. Sekk/pall er alltid full. Er det noen som noensinne har opplevd å pante mer enn 4 flasker uten at det piper?

2) Isbilen som plinger og bjeller i vei etter leggetid for unger. Skal du selge is i et boligfelt må du gjøre det når ungene er våkne.

3) ABB.. Kan noen se til helvete å kaste den nøkkelen nå.

4) Folk som kjører bil og lager kø. Ringer det ikke en eneste bjelle i hodet om å sjekke speedometer når det lages kø hver eneste gang det kjøres bil.

5) Planleggingsdager i spesielt barnehage og barneskole. Det må da være mulig å hvert fall ha planleggingsdager i barnehage på kvelden/helger. Har noen regnet på hva det egentlig koster samfunnet at foreldre må ta fri pga planleggingsdager? Det må jo være billigere med overtid/helgeseminar?

6) Norsk sommer. Om boken "Svenske krigshelter" er tynn så er boken "Slik nyter du norske sommerdager" enda tynnere..

7) Folk som kjører igang gressklipper etter klokka 20.00 på kvelden.

8) Reality-deltakere som sutrer i media i ettertid. Hold kjeft, du tapte, move on!

9) Folk som snakker i telefonen når de handler og spesielt når de skal betale. Det bables i vei og brukes kun en hånd på opplessing varer. Det må da svarte gå an å gi F… og legge fra seg telefonen akkurat da hvert fall.

#parasoller #paraplyer #irritasjoner #livet #idawulff

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg