Selvfølgelig skal 200 tusen offshorearbeidere bli fiskere og matroser

Vel, strengt tatt blir flest av de roere slik som vi husker fra vikingskipene, men pyttsann, de jobber jo offshore.

Det er jo da Miljøpartiet De Grønne som har lansert ideen om at alle de norske offshorearbeidende bare kan bytte over til fiskeindustrien/skipsfarten. Dette sier de jo da fordi man i løpet av et eller annet tåkelagt møte har husket at "hey, Norge var jo helt konge på fiske, de kan jo jobbe der"… uten da å sjekke hvor mange det egentlig er plass til og hva slags lønninger man da skal måtte leve av.

En ørliten brist til i MDG's plan er jo da at alle disse båtene går på drivstoff, sånt drivstoff som MDG da vil slutte å lage. Hvis ikke man planlegger å dele ut stikksag og krakk slik at man kan skjære seg hull i skroget til åren og begynne ro til havs…sånn som i gamle dager. Da trenger man jo ikke drivstoff annet enn mat og drikke.

Fiskebåtene kan jo ha seil selvsagt, gi nå blaffen i at de kommer litt i veien for utstyret på båtene…alternativt demonteres alt mekanisk utstyr på båten formål alle mann med hver sin fiskestang når man er på plass på feltet. En positiv ting er jo at det er lettere å dorge fra en roende båt.

Tenk også hvor stille og flott det blir da danske- og Kielbåten forlater Oslo. Kun åretak og en liten trommelyd fra han som holder takten.

Enda en gevinst er jo at man kan selge helseturer med de samme båtene. Drit i treningsrommet ombord, det er bare å tusle ned i bunnen av båten og bli med å ro til København eller Kiel etc..

God tur etter valget

….om man ikke passer på.

#valg2017 #MDG

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg