Løkken Open 2017: Runde 2

Professorius, Debattus og Gamlus klare for nok en dyst. Runde 2 av Løkken Open skulle utkjempes. Debattus veldig klar for en bedre runde, samt at både Professorius og Debattus ville ta rotta på Gamlus

Hull 1: D=3, P=3, G=2. Gamlus tar ledelsen som forventet. Lett dogleg høyre og easy putt.

Hull 2: D=3, P=4, G=3. Debattus og Gamlus spiller helt innafor mens Professorius trenger et støtteslag.

Hull 3: Alle spillerne klarer 3 på dette hullet der noen har slengt fra seg noe metallskrot midt på banen.

Hull 4: D=3, P=6, G=4. Her klarer Debattus en 3 og vinner hullet. Flaks blir de andre enige om og bestemmer seg for å glemme hullet fortest mulig.

Hull 5: D=4,P=3, G=6. På dette hullet er Debattus og Gamlus fortsatt enige om at Professorius må ha kasta ballen opp og laget sånn "knock" lyd med munnen. En 3 på kortet her ser nesten ut som garantert juks.

Hull 6: D=3, P=8, G=3. Toralt backslash for Professorius på dette hullet. En 8 på kortet og ikke i nærheten av å fullføre. Gamlus og Debattus putta på 3 hver.

Hull 7: D=4, P=1, G=2. Frem med champagnen og høye snitter. Professorius bomma ballen totalt oppover banen i et sånt tempo at den hoppa og spratt (og var innom butikken en tur) før den jumpa seg opp i hullet…og altså Løkken Opens første Hole in One. Vill jubel og fanfare fra alle tilstede.

Hull 8: D=5, P=8, G=4. Det gikk som det måtte gå for Professorius. Champagnen gikk rett i fletta og resulterte i null rene balltreff. Nok en 8 på kortet for Professorius gjør at Gamlus og Debattus ikke er truet av den lave scoren på forrige hull.

Hull 9: Transporthull. Alle bruker 3 slag. Dette var et pust i nedoverbakken i en knallhard runde. Håpet var at Professorius fikk brusen av Hole in One lykke ut av kroppen og igjen kunne prestere på høyt nivå.

Hull 10: D=6, P=8, G=5. Nok et hull der det ligger noe skrot på banen som må forseres. Han med champagnehuet traff ikke nå heller. De andre klarte sånn passe score. Etter å ha knotet seg frem. En lei sidevind må ta mye av skylden for høye tall på dette hullet.

Hull 11: D=5, P=4, G=2. Den fryktede broen. Jeg synes jo ikke den var vanskelig i det hele tatt. En grei 2 på kortet og lett latter over prestasjonene til mine medspillere som begge gikk i vannet i tillegg.

Hull 12: D=8, P=5, G=2. Debattus sitt mareritt. Professorius likeså. Det 12 og siste hullet, enkelt i svak motvind, om man tar den med i betraktningen. Gamlus gjorde det.

Løkken Open 2017 ser da slik ut:

Gamlus : 39+39=78

Professorius : 51+56=107

Debattus : 65+50=115

Runde 3 spilles i dag. Fortsetter Debattus fremgangen så vil det bli meget spennende i fortsettelsen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg