Grønhøj Dayz Feriesenter, Løkken, Danmark

En usminket rapport fra en familie

Sommeren 2017 ble familieferien lagt til Grønhøj Dayz Feriesenter rett i nærheten av Løkken sentrum.

Vi ankom Hirtshals med båt som så mange ganger før, men denne gang tok vi til høyre i rundkjøringen istedenfor rett frem (alle som har vært der skjønner denne) og satte kursen for Løkken.

Kjøreturen var "for kort" med tanke på innsjekkingstid men det å komme frem var uansett helt greit. Det var jo en butikk der så vi kunne ta shoppingen først etc tenkte vi. Den tanken slo vi fort fra oss for butikken på sentret var en såkalt "nårdumanglernoe" kjøpmann. Vi fikk sjekket inn tidlig, satte av de største gutta og dro til Løkken for å storhandle.

Dette er området. Sentralt i hele greia er resepsjon, badeanlegg, butikk, restaurant, spillebule, lekerom, lekeplass og minigolf. I utkanten av senteret (ikke langt å gå) ligger stor lekeplass med trampoliner etc, tennisbane, fotballbane samt idrettshall med mulighet for ballspill av alle slag. Inne i idrettshallen finnes også et lekerom med "ikeaballer" og sklie. Alle aktiviteter er inkludert i prisen, man må bare booke bane inne i hallen slik at det er litt orden. Minigolfen kostet 40,- pr spiller pr runde. Det kunne godt vært litt billigere.

Leiligheten vi fikk var en leilighet med gang, soverom, bad, kjøkken og stue nede, og 2 soverom og bad oppe. Terrassen vår var av den innebygde sorten noe vi pga vinden satte pris på. Wifi med grei fart var det og. Alt i alt veldig fornøyd med leiligheten, men om du er avhengig av god pute for å få sove så ta med din egen. Putene i leiligheten tror jeg er like gamle som bygget selv. Prisene på Dayz Feriesenter er såpass stive at den danske "betale for bruk av strøm og vann" virket litt unødvendig. Det kostet ikke oss mer enn oppunder 300,- for 5 dager, men det er litt kjipt å måtte tenke over forbruk.

Restauranten på senteret var skuffende dessverre. Grei plassering osv, men personalet var trege, fikk ikke med seg 4 enke bestillinger samt at maten var "meh"… Vi endte med å lage mye selv samt dra til Løkken. Helt greit. Men, for de med små barn ønske om take-away tipper jeg denne restauranten duger mer enn godt nok.

Totalt sett mener jeg at Dayz Feriesenter er mer eller mindre perfekt for familier uansett om man er en hyper eller laidback familie. Det er noe å gjøre for store og små samt at det ikke er mer enn 3-400 meter til stranden om man ønsker sand mellom tærne.

Om vi drar tilbake hit? Nja, det vet jeg ikke, men jeg kan trygt anbefale det til de som ønsker en sommeruke der ungene kan løpe trygt rundt omkring på området. Veldig hyggelige ansatte i resepsjonen så du blir godt tatt imot. Selvfølgelig, dette er et feriesenter så du må rydde opp etter deg før du drar, så om du helst vil slippe det er nok hotellferie bedre.

Terningkast 4+

#Grønhøj #Dayz #Feriesenter #sommer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg