1 div ishockey 2017-2018: Ringerike-Tønsberg 5-0

Hvorfor endte kampen slik?

Jeg synes intervjuet Vikings-tv hadde med Tønsbergs trener oppsummerte det ganske greit egentlig, men man har man sett en kamp så har man jo gjerne sine egne meninger og. Men først; 451 tilskuere er greit, men det er plass til mange flere. Neste hjemmekamp tar alle med seg en kompis, venninne, nabo, bekjent, elsker, elskerinne, bror, søster eller bestemor..

Tønsberg som det nyopprykkede lag med en del 1 divisjonsdebutanter hang faktisk godt med i 1 periode. De hadde også en liten periode der hvor de var det førende laget, men de fikk ingen mål og det er jo tross alt det aller viktigste. Ringerike på sin side fikk mål og ledet 2-0 til pause. Ringerike hadde i tillegg en puck til innenfor målstreken som dommer litt underlig annulerte da linjedommer på en av sidene må ha sett pucken være fri bak ryggen på målvakt. men men.. sånn er det..

Jeg synes Tønsberg virket mer avventende inn i 2 og 3 periode. Enten så var det en taktikk for å sørge for mer tetting bakover, eller så var beina kjørt tempomessig, eller på vei til å bli det om man ble med på jaget. Når så det er sagt, og man skal se totalen over ett, så skulle det ikke mye temposenking fra Ringerike sin side før Ringerike og Tønsberg var på samme nivå. Tønsberg kommer til å stelle i stand mye trøbbel for motstandere utover sesongen.

Symptomatisk for sånne kamper er jo det at når et lag er på vei litt inn i match, får et powerplay, og tenker at “setter vi denne til 2-1 så er vi med”… så putter motstanderne i undertall. Det skjedde også i Schjongshallen og kampen ble vel egentlig punktert greit da Dalen satte 3-0 i 2 periode. Dette sa vel også Tønsberg sin trener.

 Kampen ender 5-0 i Ringerike sin favør. Seier helt fortjent. Ringerike var bedre enn Tønsberg i denne kampen. Spillerne holder som lag et høyere tempo enn Tønsberg klarte. Ringerikes tropp virker å være meget sterk allerede nå, og da de skadede spillerne friskmeldes etter hvert kan det bli mye moro med Panthers denne sesongen.

Ny kamp i Tønsberg på onsdag. Jeg regner med Tønsberg Ishall fylles helt opp og det skapes vanvittig trøkk (var med på det selv i 2010, da er det morsomt i Tønsberg ishall). Ringerike er nok ute etter de 3 poengene også.

insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg