1 divisjon ishockey 2017-2018: Onsdagskampene

Det er kamper igjen i dag. Runde 1 skal kompletteres med 3 stk returoppgjør. Gjøvik forlater Mjøsas bredde og en mækkern med løpende burgere under gulvet og reiser til nesten-sverige. Grünerspillerne setter seg på flytoget og hopper av i fart på Furuset for nok et lokalderby. Ringeriksfolk klør seg nok en gang i hue og lurer på om man skal kjøre Lier, Sandvika eller Hokksund for å komme seg på motorveien fra Drammen og nedover mot Tønsberg.

Kampene i dag:

 

Comet – Gjøvik

Kampen på Gjøvik endte i en 0-5 seier til Comet. Etter sigende var det en propp i ketchupflaska som måtte ut der. Mye surr i starten før kampen satt seg og Comet sakte men sikkert sikret en borteseier og kunne notere en smultring bakover. Det er kanskje ikke godt å si noe om hvor gode Cometlaget er basert på bortekampen mot Gjøvik, men null bakover er aldri dårlig uansett motstander i 1 divisjon.

Spørsmålet er hvordan det går i dag. Jeg antar at Halden ishall blir relativt godt besøkt i dag, og det skulle vel sørge for enda mer energi til Cometbein som helt sikkert må gå i senk et Gjøvik som skal tette bak og ta sjansene når de byr seg. Patrik Bärnhielm uttalte at det er mht skøytegåing Gjøvik skal bedre seg utover, men det tar tid og er tunge tak inntil tempo setter seg.

Jeg tipper hjemmeseier.

 

Furuset – Grüner

Kampen i Grünerhallen startet med ledelse Furuset 0-2 før Grüner hentet det opp igjen til 2-2. Jeg har ikke sett annet fra denne kampen enn målene samt den avgjørende straffen. Det man kan lese av protokollen er mye temperement samt minutter på begge lag. Det krever sitt dommerhode å holde disse kampene gode og levende.

Det vil vel ikke overraske mange om kampen i dag blir akkurat like tett og jevn som den på lørdag var. Kanskje gir hjemmebanefordelen Furuset den lille ekstra gnisten som trengs for å beholde de fleste poengene, hvs ikke alle 3?

Jeg tipper hjemmeseier.

 

Tønsberg – Ringerike

Lørdagens åpningskamp på Ringerike var besøkt av 451 tilskuere. Ringerike tok imot Tønsberg som favoritter til å vinne kampen, noe de også etter hvert gjorde. Tønsberg hang tidvis med i 1 periode da Ringerike slapp tempoet litt ned, men da Ringerike kjørte på så kunne man se at Tønsberg har en tropp med noen som har gjort dette før, samt noen som må venne seg til tempoet. Kampen endte med 5-0 hjemmeseier.

Dagens kamp blir spennende. En fullstappet Tønsberg ishall (antar jeg) samt en Tønsbergtropp som vil være enda mer forberedt tar imot et Ringerikelag som skal og bør vinne denne kampen også. Så spørs det hva slags taktikk Tønsberg velger å kjøre, full pudding forover som vanlig eller litt mer avventende for å tette bak. Ringerike ønsker jo å kjøre på med høyt tempo samtidig som de vil spille. Det krever mye av hver spiller. Gledelig å se at Adolfsen og Melin var på is i går, vi får se om de er i tropp i dag-

Jeg tipper borteseier.

 

insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg