1 divisjon ishockey 2017-2018: En godhelg kommer

Det er fredag og lagene i 1 divisjon har analysert opp, ned og i mente hva som skjedde i runde 1. Jeg tar det for gitt at noe av trenerne fikk svar de ønsket mens andre igjen har litt mindre hår på kløplassen i tinningen. Runden ga Narvik, Comet og Ringerike 6 poeng, Furuset 4 og Grüner 2. De resterende lag står jo da med 0 poeng, som egentlig ikke er veldig dramatisk siden det kun er spilt 2 kamper (Nidaros ingen). Digresjon: På “amerikansk” ville det hett NOTHING…som straks høres mye verre ut…synes jeg da.

Runden som kommer:

 

Nidaros – Gjøvik

“Vårsleppet” for Nidaros sin del. Et Gjøviklag som kommer til å prestere bedre og bedre kamp for kamp reiser til Trondheim for å møte fjorårets serievinner og nesten-klare for Get i kvalliken. Spørsmålet er hvor gode Nidaros er i år. Er maskineriet i gang? Har de “krydderet” som må til, som de hadde i fjor? Gjøvik på sin side ville nok feiret over hele Dovrefjell om ett eller flere poeng lå på hattehylla i bussen på vei hjem.

Jeg tipper 2 stk hjemmeseire i dette oppgjøret.

 

Comet – Narvik

Unnskyld til alle de andre lagene, men dette er gobiten for meg denne helgen. (sørg for at Livearena virker). Narvik med en stor og kjempeklar tropp kommer til Halden for å vise alle at de vil være med i toppen av divisjonen. Narvik feide isen med Haslespillere i første periode på lørdag men måtte kjempe hardt på søndagen for å beholde alle poengene i nord. Comet på sin side er vel også, i tillegg til å plukke poeng, ute etter å se hvor godt de kan prestere mot et av de tippede topplagene. Comet hadde, etter ketchupproppen løsna, små problemer med å hente 6 poeng mot Gjøvik i forrige runde.

Jeg tipper hjemmeseier lørdag og søndag, men det kan godt hende det må sudden og straffer til.

 

Furuset – Hasle/Løren

Dette oppgjøret spilles lørdag/onsdag og kan lett ende med 3 poeng til hvert av lagene. Hasle/Løren som led av jet-lag etter turen opp til Narvik våknet til på søndagen og tapte knepent 2-1. Relativt mye bedre enn det formedelige 10-2 tapet på lørdag etter 7-0 i første periode. Furuset tapte på straffer kamp 1 og vant ordinært kamp 2 mot Grüner. Et Furusetlag i dytten kan godt stelle i stand trøbbel for noen og enhver. Uansett blir nok dette også et Osloderby som krever sin dommer for å ikke bli for oppstykket.

Jeg tipper hjemmeseier i denne.

 

Grüner – Tønsberg

Grüner tar lørdag i mot Tønsberg i Grünerhallen, (av en eller annen merkelig grunn spilles ikke returoppgjøret før 11 november) for helt sikkert å vise nyopprykkede Tønsberg at det skal bli hardt å plukke poeng i året førstedivisjon. Grüner vant på straffer hjemme og tapte i ordinær tid borte mot Furuset. Tønsberg på sin side hadde klart å riste av seg 5-0 tapet borte mot Ringerike da de nesten klarte stikke kjepper i hjulene for Ringerike hjemme i Tønsberg Ishall. Etter en førsteperiode der Ringerike kjørte så var Tønsberg helt på høyden i mer eller mindre resten av kampen.

Det kan godt hende denne kampen går til sudden.

 

Det er altså Ringerike sin tur til å få NOTHING denne helgen. Sier det igjen, det er veldig VELDIG synd at det ikke er 10 lag i divisjonen. Brøkregnere kan kanskje finne ut hvor mange ganger i løpet av sesongen alle lag vil stå med like mange kamper spilt, jeg orker ikke, det er tross alt freddan…

 

God hockeyhelg til alle sammen 🙂

 

Ps! Her er link til alle “Trenerpratene”

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg