1 div ishockey 2017-2018: Kun en kamp i dag

Hasle-Løren – Furuset, Lørenhallen klokka 19.00. Det er helt sikkert plass til en par-nitti slengere innom for å se returoppgjøret i dette Osloderbyet.

Lørdag spilte disse to lagene i Furuset forum. Her er hva jeg tippet før match:

***Furuset – Hasle/Løren

Dette oppgjøret spilles lørdag/onsdag og kan lett ende med 3 poeng til hvert av lagene. Hasle/Løren som led av jet-lag etter turen opp til Narvik våknet til på søndagen og tapte knepent 2-1. Relativt mye bedre enn det forsmedelige 10-2 tapet på lørdag etter 7-0 i første periode. Furuset tapte på straffer kamp 1 og vant ordinært kamp 2 mot Grüner. Et Furusetlag i dytten kan godt stelle i stand trøbbel for noen og enhver. Uansett blir nok dette også et Osloderby som krever sin dommer for å ikke bli for oppstykket.

Jeg tipper hjemmeseier i denne***

Vel, jeg var ikke så langt unna. Det måtte sudden og overtall i sudden til for Hasle-Løren å avgjøre.

Furuset – Hasle-Løren 3-4 e.sd.  (1-0, 1-2, 1-1, 01).

Izsak putta 2 for Furuset, Csisar gjorde det samme for Hasle-Løren, det ene i spill 3 mot 4 i sudden. Man kan vel si at Sand sin 2-minutter for tripping 6 sekunder før slutt ble med på å avgjøre. Ikke veldig mye utvisninger som medførte mye PP egentlig i denne matchen. 1 2-min til hver + litt roughing og 2+2 på begge lag samt en 10 min for usportslig i 1 perioden var vel beholdningen der. 1 2-min på Hasle og 2 2-min på Furuset i midtperioden, og så da den ene 2-min på Furuset i slutten av 3 periode.

Det virker som om 10-minutterne sitter løsere i årets sesong. De er ofte på sin plass, men jeg håper man klarer skille på første-reaksjon og det som faktisk er usportslig.

En dommer, jeg skal ikke nevne navn, kom skliende bortom innbytterboksene i en kamp for endel år siden og sa med et glimt i øyet til begge lag at “nå ere så lite tid igjen at nå putter jeg fløyta i lomma og blåser kun for drap og voldtekt, dette får dere avgjøre, ikke jeg”..

Jeg så ikke Furuset – Hasle kampen på lørdag så vet ikke noe om den tripping-utvisningen, men vet av erfaring at det skal ganske så mye til før en dommer dømmer noe så sent i matchen..så da var sikkert trippingen relativt klar, eller?

Nåvel, som sagt, ny kamp i dag mellom disse lagene.

God onsdag 🙂

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg