1 divisjon ishockey 2017-2018: 3 kamper i dag.

Det er onsdag og tid for å komplettere runden. Etter denne onsdagen så vil alle lag ha spilt enten 4,5 eller 6 kamper, noe som jo er glasskår i øya på sånne som meg (og andre) som liker tabeller og lister for presentasjonens skyld. Men, sånn blir det når det ble sulla til i forkant av serien og det kun er 9 lag med.

Sånn sett så kan det jo være småmorsomt å tenke hvisomattedersomatte på de lagene som har færre kamper spilt, særlig når det drar seg til mot slutten.

Gåte for tallknuserne.. Hvor mange ganger, på en gitt dag,  i løpet av serien vil alle lag ha spilt like mange kamper?

Nuvel.. dagens kamper er:

 

Comet – Furuset

Comet med en grei 2-5 seier i Furuset Forum tar imot 6 plasserte Furuset, laget med til nå flest utvisningsminutter i 1 divisjon. Etter hva jeg har sett til nå så bør nok Furuset sitte minst mulig i boksen hvis de skal ha mulighet til å reise fra Halden med mer enn burger på mæccern på Vestby på veien hjem. Comet hjemme i Halden blir bare verre og verre å slå tror jeg så skal du ha poeng der må du ha krumma hempa langt oppi ringa.

Jeg tror nok Comet kan sette enda 3 poeng på kontoen i kveld.

 

Tønsberg – Hasle-Løren

Den mest åpne matchen i kveld sånn jeg ser det. Hasle-Løren klarte å vinne på sudden i Lørenhallen til slutt på lørdag, men det var på hengende håret (pun intended) at ikke Tønsberg avgjorde sekunder før Hasle gjorde det. Tønsberg blir bare bedre og bedre kamp for kamp etter hvert som flere og flere av gutta venner seg til spill og tempo en divisjon opp. Hasle-Løren med relativ mange minutter i boksen de og (134) bør nok være på tå-hev om de ønsker 3 poeng med retning Lørenhallen i kveld.

Jeg tipper sudden i dag og…og da ere bingo.

 

Ringerike – Grüner

Returoppgjøret på sesongens til nå mest ihjelblåste match. Ringerike vant 2-5 i Grünerhallen etter mye om og men. Grüner med en, til de og være, meget dårlig start på sesongen skal nok få det enda vanskeligere i kveld. Ringerike kjører bare høyere og høyere tempo i spillet og viste i Grünerhallen at når det sitter så henger ikke Grüner med i det hele tatt. Gruner med “bare” 124 minutter i boksen bør unngå 2-minutterne om de skal noen mulighet i kveld i Schjongshallen.

Jeg tipper (og håper på) hjemmeseier.

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg