1 divisjon ishockey 2017-2018: Onsdagskampene

Det er kun 2 kamper denne onsdagen for å komplettere runden. Ringerike tar imot Hasle-Løren i Schjongshallen mens Comet tar imot Tønsberg i Halden. Begge kampene lørdag endte med borteseier og forventes vel og å ende med hjemmeseier i dag. Cluet for begge hjemmelag må være å holde konsentrasjonen oppe og ikke tro at noen ting som helst går av seg selv.

Ps! Forbundet: Det heter Schjongshallen og ikke Sjongshallen.. la plutselig merke til det 🙂

 

Comet – Tønsberg

2 lag som liker å krige mot hverandre. Kampen i Tønsberg lørdag var målmessig jevn om man ser bort i fra en midtperiode der Comet legger grunnlaget for seieren. Jeg antar Toft og gutta har analysert hva som skjedde der for å slippe en slik periode igjen. Comet ligger der de er tippet, altså i topp 3 og må bare fortsette kjøre på for å holde seg der. Kamp for kamp nærmer dagen seg da Tønsberg plukker 3-poengere. Kan det være i dag det løsner? Vi får se.

Jeg tipper hjemmeseier.

 

Ringerike – Hasle-Løren

Hasle-Løren kommer til Hønefoss og Schjongshallen for å være første laget som plukker poeng fra Ringerike i år. Hasle-Løren tok ledelsen i egen hall og ledet 1-0 til første pause, men derfra og ut var det bare Ringerike som putta. Ringerike på sin side liker seg så godt i Schjongshallen nå at det skal bli vanskelig for noe lag i divisjonen å plukke poeng der. 4 femmere som bare maler på og maler på er tøft å stå i mot. Ringerikes største utfordring etter hvert blir å holde seg på tå hev og ikke anta at “detta går”… Før eller senere gjør det ikke det lenger. Når det er sagt:

Jeg tipper hjemmeseier.

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg