1 divisjon ishockey 2017-2018: 3 kamper i dag

Det er “bare” 3 kamper å følge med på i dag i 1 divisjon for oss som følger med på det. Jeg sier ikke at ikke oppgjøret i U12 Bruins mellom Hasle-Løren Rød og Hasle-Løren Hvit ikke er interessant, og jeg er sikker på at det vil tyte med folk i Lørenhallen klokka 18.45 i dag, men det er nå engang slik at det er 1 divisjon i hvert fall dette innlegget skal handle om.

Denne onsdagskvelden skal altså 6 lag i ilden. Returoppgjør etter lørdagskampene.

 

Furuset – Gjøvik

Furuset vant på Gjøvik etter å ha tatt en 0-3 ledelse. Jeg har ikke sett kampen eller snakket med noen om kampforløp her, men det kan virke som Furuset her gjorde det de måtte,  og deretter prøvde “surfe” inn matchen. Gjøvik får tilbake en back som kan skape enda mer trygghet i laget. Om det er nok til å plukke poeng i Forum får tiden vise.

Jeg tror jeg heller mot hjemmeseier i denne kampen

 

Grüner – Hasle-Løren

Hasle vant på straffer hjemme på lørdag. Thinn satte den 10ende straffa wreit im winkel og avgjorde matchen. Disse Osloderbyene er alltid tette og til tider temperementsfulle oppgjør som krever sitt. Grüner har kanskje fått tilbake noen flere spillere fra skade? i tilleg til signering av ny målvakt. Hasle plukker poeng jevnt og trutt som de pleier, men møter nok i dag et Grüner som vil ha 3 poeng hjemme.

Jeg går for hjemmeseier i denne også.

 

Ringerike – Comet

Godbiten jeg er ringside på. Jeg var i Halden og så matchen der. Hvem som var best og ikke spillemessig i den matchen er det nok supporterbrillene som er med på å bestemme. Ringerike hadde flest tellende skudd på mål mens Comet var kvassere effektivitetsmessig. Kampen bar preg av, i mine øyne, å være et toppoppgjør der noen og enhver var påvirket. Det blir nok ikke noe annerledes i dag i Schjongshallen.

Jeg tipper Ringerike “reiser kjerringa” og vinner i kveld.

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg