1 divisjon ishockey 2017-2018: Jeg vant ikke i vikinglotto heller

Det ble 3 bom på kampene i går gitt..

Alle lag begynner nå å nærme seg 1/3 av serien spilt. Slik det ser ut nå så har vi Topp 6 som kjemper om de 2 øverste plassene mens vi har bunn 3 som skal prøve unngå den lite interessante 9 plassen. Den store overraskelsen så langt må jo sies å være Grüner som pr nå ikke får det til å stemme. 7 kamper og ingen seier i ordinær tid er ikke vanlig for laget fra Dælenga.

Nåvel, hva skjedde i går:

 

Furuset – Gjøvik

Her tippet jeg hjemmeseier basert på såvel tabell som tidligere resultater for Furuset på hjemmeis. Det endte med en 2-4 (1-1,1-1,0-2) sterk borteseier for Gjøvik. Denne matchen ser ut til å ha vært en jevn affære i 2 perioder før Gjøvik avgjorde da med en 0-2 tredjeperiode selv om Furuset vinner samme periode 13-6 i skudd. Rapporter sier at ny-ervervelsen (comebacket) til backen Sijan gjorde Gjøvik godt. 0-1 Johannessen, 1-1 Isaho, 2-1 Hagen, 2-2 Johannessen, 2-3 Johannessen, 2-4 Eriksson.

 

Grüner – Hasle-Løren

Dette ble også en kamp der tredjeperiode avgjorde. Kampen ender 2-5 (1-1,1-1,0-3). Etter skuddstatistikken å dømme så var Grüner best i 1 periode mens Hasle-Løren var best i 2 og 3 periode. Jeg trodde på forhånd at Grüner ville klare årets første 3-poenger i denne kampen basert på bortematchen mot Hasle, men slik gikk det ikke. 0-1 Thinn, 1-1 Rajala, 1-2 Csisar, 2-2 Näsholm, 2-3 Csisar, 2-4 Randhawa, 2-5 Forsberg.

 

Ringerike – Comet

En kamp jeg hadde store forventninger til, med et håp om at dette var kampen Ringerike snudde en litt negativ trend. Kampen ender 4-5 (1-2,0-1,3-2). Comet fører spillemessig de to første periodene selvom Ringerike har flest skudd på mål. Ringerike har også flest skudd på mål i 3 periode men da går puck i tillegg forbi målvakt. Skuddstatistikken ender i 42-29 favør Ringerike, men man må nok si at hvert fall halvparten av de skuddene hadde måttet gå gjennom Comets målvakt for å kunne gå inn. Navleloa hans er nok ganske hardpakket i dag. 0-1 Egeland, 0-2 Egeland, 1-2 Parks, 1-3 Olsson, 1-4 Gintautas, 2-4 Albert, 3-4 Melin, 4-4 Ryttar, 4-5 Egeland.

Jeg håper det går bra med matrissen til Comet som var uheldig og fikk en puck i ansiktet tidlig i matchen.

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg