1 divisjon ishockey 2017-2018: 6 kamper denne helgen

Vi passerer 10 kamper på alle Topp 6 lagene denne helgen

Comet skal hvile denne runden og blir da stående med 22 poeng på 10 kamper.

De andre lagene skal spille en og to kamper denne helgen slik at alle lag som pr i dag ligger på plass 1 til 6 kommer til å ha spilt minimum 10 kamper når søndagskvelden kommer. Plukker Narvik 6 poeng hjemme så vil de lede 1 divisjon på søndag kveld. Plukker Ringerike eller Nidaros 6 poeng vil de ligge rett bak Comet, det samme vil Hasle men med 1 kamp mer spilt. Furuset på 6 plass vil kunne havne på 17 poeng…ikke så langt fra topp det heller.

Spennende helg dette.

Dette er kampene:

 

Nidaros – Ringerike (lørdag/søndag)

Et spennende helgeoppgjør mellom 2 lag som ikke er helt inne i det akkurat nå. Nidaros med tap og seier mot Tønsberg (og det samme mot Furuset) tar imot Ringerike med 3 tap på de 4 siste. Pr nå så er dette et oppgjør mellom lag 4 og 5 på tabellen. Begge lag ønsker nok veldig alle de 6 poengene for å kunne legge seg på topp sammen med Comet og Narvik. Normalt sett er det ganske jevne oppgjør i Trondheim mellom disse lagene og det er vel ikke grunn til å tro noe annet denne gangen.

Patriotisk nok håper jeg på 6 poeng over Dovre på søndag, men blir ikke overrasket om det blir 3 til hver heller.

 

Narvik – Grüner (lørdag/søndag)

Tabellmesig sett den letteste å tippe denne runden. Narvik som har hvilt i 14 dager etter tap og seier mot Gjøvik tar imot Grüner som ikke får det til å stemme så langt denne sesongen. Grüner tapte begge mot Hasle i forrige runde. Om Grüner fortsatt har mange ute med skader kan helgen bli tung mot en stor og sterk Narvik-tropp.

Jeg klarer ikke annet enn å tippe 6 poeng til Narvik

 

Gjøvik – Hasle-Løren

Gjøvik som tapte og vant mot Furuset tar imot Hasle-Løren som på sin side slo Grüner i begge oppgjørene. Gjøvik med forsterket selvtillit ønsker nok å fortsette poengfangsten, og siden de klarte det mot Narvik hjemme så tenker de nok at det ikke er noe i veien for å klare det mot Hasle-Løren. Hasle på tredjeplass på tabellen ønsker nok bare å reise til Gjøvik, gjøre jobben, inkassere 3 poeng og dra hjem. Jo bedre og bedre resultater Gjøvik gjør jo mer forberedt er motstanderne, så jeg tipper Hasle er godt forberedt til denne.

Jeg tror Hasle-Løren blir for sterke for Gjøvik.

 

Tønsberg – Furuset

Tønsberg med seier og tap hjemme mot Nidaros tar imot Furuset som vant og tapte mot Gjøvik i forrige serierunde. Med seier til Tønsberg vil de gjøre et godt byks oppover i forsøk på kontakt med 6 plass på tabellen, mens Furuset på sin side vil med seier blande seg inn i Topp 2-3 på tabellen litt avhengig av de andre resultatene. Jeg klarer ikke tenke annet enn at dette er en hel-åpen affære som godt kan ende med sudden.

Blir jeg avkrevd et svar på “hvem vinner i ordinær tid” så heller jeg mest mot Furuset.

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg