Toppoppgjør: Lørdag 4 nov og søndag 5 nov skal du i Schjongshallen

Det er gratis inngang på lørdag.

“Dette var dritgøy”.. “Kjempemorsomt”… “Det var helt annerledes enn jeg trodde, positivt ment”..

Uttalelser som dette hører vi i hockeymiljøet mer eller mindre hver gang en ny person går på kamp. Vi ønsker at flere og flere opplever dette. Hockey er best “live“, og det får du i Schjongshallen, nå først lørdag og søndag.

Lørdag spilles kampen klokka 16.00. Søndag spilles den 14.30. Dette er oppgjørene mellom lag nr 11 og 13 i norsk ishockey for øyeblikket. Gutta, laget, ja faktisk lagene fortjener masse folk og mye liv på tribunen.

(foto: Sofie Alexandra Kitterød)

Kommende helg kommer altså nåværende serieleder på besøk til Hønefoss og Schjongshallen for dobbeltoppgjør mot Ringerike Panthers som ligger på en 3 plass pr i dag. Begge lag har hatt god start på sesongen med et og annet bittelite feilskjær. Narvik vant begge sine mot Grüner, mens Ringerike vant begge sine mot Nidaros i forrige runde.

(hockey.no)

Det er ifølge metereologisk institutt meldt om flott vær og null nedbør så det er bare å la skiene stå i kottet enda en helg, finne frem skøytene, for det er skøytedisco etter lørdagsmatchen, og ta turen ned i Schjongshallen både lørdag og søndag.

Lørdag starter kampen klokka 16.00. Det er gratis inngang, så den 100-lappen kan brukes på pucker til puck-kaste-konkurransen, i tillegg til den sedvanlige 100-lappen til kaffe, vaffel og pølse. Kampen vil normalt sett være ferdig i 18-draget så fra klokka 19.00-21.00 er det skøytedisco for barn og voksne i hallen. Da er det bare for noen og enhver som står å skryter på tribunen til vanlig å ta på seg skøyter og vise en dobbel toeloop og trippel aksel bare for å bevise sine påstander.

Søndag starter kampen 14.30. Søndag er det familiedag i hallen og alle barn får gratis is og pølse, i tillegg til at de kan få møte noen av sine idoler fra a-laget. Alle barn under 16 år kommer gratis inn. Det blir selvfølgelig puck-kaste-konkurranse denne dagen også.

Husk å ta på varme klær!

Det vil selvsagt også denne helgen være mulig å kjøpe supportereffekter.

Møt opp og støtt laget. De setter virkelig pris på masse folk på tribunen. Narvik er vant til ca 1000 på hver eneste kamp de spiller så det burde jo være fullt mulig å få til tilsvarende her.

“Dette var dritgøy”.. “Kjempemorsomt”… Det var helt annerledes enn jeg trodde, positivt ment”.. Husk disse ordene. Ta deg en tur og opplev idrett, pasjon, sinne, glede, temperement, øyeblikk du ikke får med deg om du bare ser hockey på tv.

Lørdag og søndag!

Vi sees 🙂

#ishockey #hockey #2hockey #ringerikepanthers

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg