1 divisjon ishockey 2017-2018: Full kamphelg

Det er helg igjen og 8 av 9 lag skal i aksjon. Kampene denne helgen er Nidaros-Comet, Grüner-Gjøvik, Tønsberg-Narvik og Furuset-Ringerike.

Tabellmessig burde det kun være en kamp der resultatet kan gå alle veier, men siden vi er i Norge og begge de øverste divisjoner har en tendens til å levere “alle slår alle” resultater på løpende bånd så er det ikke så lett alikevel. Rundens sitte-i-sofaen-og-slappe-av-lag er Hasle-Løren, noe som vil gjøre at alle lagene unntatt Gjøvik og Tønsberg vil ha samme antall spilte kamper etter denne helgen, og da ha unnagjort halve serien.

 

Nidaros – Comet (lør+søn)

Jeg sier det med en gang, om ikke Nidaros stepper opp mange hakk mot Comet så får de juling på samme måte som Grüner fikk. Comet uten Egeland er svekket utvilsomt, men de er alikevel veldig gode og Nidaros må være på fra start. Nidaros på sin side har kanskje flere folk å bruke hjemme enn borte og kan muligens overraske? Sesongen så langt for Nidaros har vært skuffende, spørsmålet er jo om de har materiell nok til å spille hjemme og borte eller om de bare nå kjører sesongen ut som nå med revidert målsetting? Når det er sagt; Jeg setter penga på en seier til hvert lag.

 

Tønsberg – Narvik (lør+søn)

Tønsberg som har overrasket både positivt og negativt denne sesongen har fått det litt mer til å stemme i det siste og har plukket poeng. Narvik er alltid gode hjemme men ikke fullt så gode borte. Dette oppgjøret skal, om Narvik vil være med i toppen, ende med dobbeltseier til Narvik, men det er nå engang slik at du drar ikke bare til Tønsberg og henter poeng. Dette oppgjøret tror jeg blir tight i dag mens det blir klarere i morgen. Jeg tror Tønsberg er i godlune denne helgen og plukker minst 2 poeng fra potten.

 

Grüner – Gjøvik

Dette er “nøtta” denne helgen. Her kan det gå alle veier. Grüner har slitt maksimalt denne sesongen og har ikke levert resultater i nærheten av det de har pleid å gjøre i sesong etter sesong, Gjøvik er nesten med hele tiden mot lagene nedover på tabellen men har ikke klart å sanke poeng. Jeg tror Gjøvik er mer på hugget i dag etter poengene for å revansjere kjempesmellen mot Ringerike. Jeg setter altså penga på Gjøvik i dagens kamp.

 

Furuset – Ringerike

Ringerike skal vinne denne. Både på grunn av tabellplassering og på grunn av kvalitet. Ringerike er et bedre lag enn Furuset denne sesongen og skal slå de i mer eller mindre alle matchene de spiller. Men, og det er et stort men: Drar du til Forum og tror du skal spasere gjennom 3×20 og ta med poengene hjem over Sollihøgda så taper du…så enkelt er det. Furuset er et godt lag når det stemmer, og det gjør det innimellom, så det er bare å ha den berømmelige hempa krumma og gi jernet. Tipset mitt er ikke overraskende borteseier og 3 nye poeng Ringerike.

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg