Shit, jeg har blitt middelaldrende..

Jeg kjøpte røkelaks til jul

Jepp, du leste riktig, jeg kjøpte røkelaks da vi julehandlet. Riktignok bare en liten pakke til 15 kroner, men dog. Apropos det Rema.. 3 syltynne skiver med røkelaks gir 5 kroner skiva det. Med sånne priser tror jeg jaggu jeg skal begynne å dorge etter laks i Storelva gitt.

Dessverre er det ikke bare kjøp av røkelaks som forteller meg at jeg har blitt en middelaldrende mann. Det finnes så mange tegn jeg har valgt å overse men røkelaksen fungerte som en startpistol på ta-inn-over-seg-at-man-begynner-bli-en-gammal-fjomp følelsen.

For eksempel: Der jeg før har satt meg inn i en bil og kjent ubehag kort tid etter pga setevarmen som varmer donglebæra så er det nå sånn «hey, kommer på automatisk jo, digg». Jeg sliter fortsatt litt med ratt-varme men regner med det også går seg til.

Kroppen min begynner å si fra også. Der jeg før brukte 2 timer på å komme meg igjen etter en hard økt på isen så går det vel nå 2 dager. Det å reise seg opp etter å ha sittet lenge ligner på «Det var en gang et menneske» introen der jeg krøker meg bortover fra sittende, innom Kongsbergknekken, til gående nogenlunde rett i ryggen i løpet av noen meters gange.

Jeg blir like, og kanskje enda mer, irritert på folk som ikke følger regler i rulletrapp, regler for på og av kollektivtransport, blinklysbruk, generell «dasskostoppførsel» i trafikken, treige fotgjengere som skal krysse gata, handleposesystematikere på butikken som skaper kø, kjerringer som har symøte på toppen av trappa på kjøpesenteret, mannfolk som står i veien på butikken og mye mye mer.

I det siste har jeg faktisk begynt å irritere meg over de som sitter i kassa på butikken som kjører båndet frem, stopper, plukker alt de kan rekke og så kjører bånd igjen. Dette betyr jo at jeg blir stående og vente leeeeenge med fullt bånd foran meg istedenfor at båndet går nær sagt hele tiden…

Jaja.. Får se litt lyst på det da, jeg har enda ikke begynt å legge bort absolutt alt for å se på Dagsrevyen hver kveld.

Les: Rulletrappterrorister

Les: Kinobøller

Les: Bussbøller

#livet #ilandsproblemer #mann #gammel

1 kommentar
  1. Hehe…må si jeg har noen av de samme tingene jeg irriterer meg over eller gleder meg over..Men jeg er jo LANGT foran deg i alder…så det er vel ikke rart..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg