Ringerike – Nidaros lørdag klokka 16.00. Møt opp!

Bamsekamp.. i samarbeid med Hockey mot Kreft.

Lørdag klokka 16.00 spilles altså en meget viktig kamp i Schjongshallen. Kampen er ikke bare viktig for Ringerike Panthers i 1 divisjon i kampen om 3 poeng og mulig kval-spill i mars, den er også viktig fordi denne kampen er en såkalt bamsekamp, i samarbeid med Hockey mot Kreft.

Hva er så en bamsekamp?

En bamsekamp er en helt vanlig ishockeykamp bortsett fra en ting.

Før kampen starter får du sjansen til å støtte Hockey mot Kreft ved å kjøpe bamse(r) i ishallen. Disse bamsene tas med inn til der du skal sitte og se på og holdes klare til å kastes inn på isen. Når skal du kaste den inn på isen? Jo: Det skal du gjøre da hjemmelaget Ringerike får sitt første mål.

Da håper vi det virkelig hagler med bamser inn på isen. Bamsene samles så inn og deles ut til syke barn i Norge som trenger en oppmuntring.

Dette er sakset fra et intervju:

***Det gjør noe med alle å se gleden hos de små. Det gjør vondt, veldig vondt, men samtidig godt å kunne gjøre noe. Hockey Mot Kreft viser at det nytter. Ikke bare gjennom å gi penger. Bamsekampene rundt på hockeyarenaene hvor tilskuere kjøper bamser og kaster på isen til fordeling hos barna på kreftavdelingene og andre som trenger. Dette viser hvor mye vi egentlig bryr oss og her får mennesker vist det også***

Så kjære Ringeriking, Holeværing, Jevnakering og utflytta trønder: Om det er en ishockeykamp du skal gå på i år så er det denne. Støtt hjemmelaget, støtt bortelaget og fremfor alt, støtt Hockey mot Kreft.

Kampen spilles altså i Schjongshallen lørdag klokka 16.00.

Jeg håper jeg ser deg og mange av dine venner der.

 

#ishockey #hockey #2hockey #hockeymotkreft

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg