Vixen = Bukken og havresekken..?

Hvem vil egentlig vinne pris på den utdelingen nå? Vel, annet enn de bloggerne som tjener grovt daglig, månedlig og årlig på samarbeidet med det ene og andre selskapet assosiert med Vixen og folkene bak Vixen…

I en relativt grundig gjennomgang av Vixen så har BOTB, altså Bloggomtoppbloggere, sett på eierskap og oppbygging av Vixen etc. Jeg skal ikke engang prøve å gjengi noe av dette, så jeg linker heller til innlegget HER så kan du lese selv og eventuelt bla litt i de andre postene deres om samme tema.

Les også:  Glem det: Vil ikke på Vixen alikevel!

For en enkel sjel fra landet så blir denne prisutdelingen rett og slett litt bukken og havresekken. Jeg kan ikke annet enn å tenke at det egentlig ikke er rom for noen viktige stemmer inn i dette sirkuset med mindre Vixen etc etc ser noe markedsverdi i den bloggen man skriver. Jeg synes jeg har oppdaget at blogger(e) jeg tidligere har likt veldig godt nå presenterer mer og mer innlegg ala “annonse” etc, og når jeg da legger sammen 2+2 og får 4 så skjønner jeg jo sammenhengen. Dessverre så tror jeg at jeg nå velger å avfølge disse bloggerne. De virker mer og mer å være “kjøpt og betalt” og da forsvinner hele meningen med innlegg ala “Dette må du bare prøve” og lignende.

Jeg applaudere Ulrikke Falch og andre som velger trekke seg fra hele greia. Bransjen er med på å fronte endel bloggere som er med på å skape kroppspress blant spesielt unge jenter etc (Les : Kropp for penger, eller klikk da..) Det spiller ingen rolle om bloggeren selv, eller andre toppbloggere går ut å forsvarer eller rettferdiggjør i mine øyne. Bloggerene selv bruker kosmetiske operasjoner, på samme hvilket grunnlag eller sinnstemning de er tatt, for å tjene penger i ettertid. Det de nekter innse er at det sitter 25 tusen ungjenter ute i Norge og svelger rått det de holder på med. De må bare innse at de faktisk er endel av problemet med at det vokser opp en haug med mennesker som tenker “jeg er ikke bra nok”…som er skremmende.

Nåvel, jeg vet at dette rallemikket av en blogg jeg skriver aldri kommer til å “toppe heile driden”..men en og annen gang skinner det jo litt lys på meg og, som i disse to innleggene her : Skjære unge mennesker i dagens Norge, og En mann forelsker seg ikke i kjønnsleppa di. Men, på tross av bare få innlegg som når ut til “folket” så liker jeg jo å tro jeg har en stemme, og ikke bare er listefyll i en tilnærmet avtalt resultatliste hvert år.

Jeg tror, og håper, det er rom for en type kåring for bloggere, men ikke i dagens form.

#Vixen #influencer #blogg #bloggere #bloggomtoppbloggere #kåring #reklame #sponsing #merking #kropp #sex #kroppspress #jenter #klikk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg