Hockeysesongen 2017-2018: Slutt-thriller i bunn av Get

Lørenskog eller Stjernen?

Det er 3 kamper igjen av grunnspillet i Get-ligaen og bunn 4 ser slik ut:

Manglerud Star 55 poeng, Lørenskog 42 poeng, Stjernen 40 poeng og Kongsvinger 20 poeng. Det som jo da er krystallklart er at Kongsvinger er i nedrykkskval og har vel allerede vært klare for det en stund. Spørsmålet er hvilket lag som som blir med i kvalliken sammen med 2 lag fra 1 divisjon?

Manglerud Star kan jo ikke tas igjen av hverken Lørenskog eller Stjernen så de er ute av diskusjonen. Spenningen som da gjenstår er hvorvidt det blir Lørenskog eller Stjernen som blir med Kongsvinger?

I dagens runde i Get-Ligaen så møtes nettopp Stjernen og Lørenskog, i Fredrikstad. Stjernenseier (ordinær tid) vil bety Lørenskog på kvalplass foran de to siste kampene. Lørenskogseier (ordinær tid) vil bety 5 poengs luke ned til Stjernen på kvalplass foran de to siste. En Stjernenseier på sudden/straffer vil jo bety poenglikhet før de to siste kampene. Rettelse: Hjerneblødning her.. Stjernenseier på sudden vil si at Lørenskog leder med ett poeng før de to siste kampene. Skulle Stjernen vinne ordinært vil de også lede innbyrdes.

Lørenskog møter Stavanger hjemme i nest siste før de avslutter borte mot Vålerenga.

Stjernen møter Frisk-Asker borte i nest siste før de avslutter hjemme mot Manglerud Star.

Det er altså så tett mellom Lørenskog og Stjernen at vi kan få situasjonen at Vålerenga sender Lørenskog i nedrykkskval i siste match i Furuset Forum.

 

Pr i dag så består kvalserien av:

Stjernen, Kongsvinger, Ringerike og Narvik

 

snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg