Når tilogmed “Mini” blir for svær i kjeften

Landslaget i ishockey har kvalifisert seg for kvartfinale mot Russland. Jeg vet, de heter ikke det, men det er det de er.

HOCKEY ER LIVET: Jim Gallagher (44) har spilt hockey siden han var ni år gammel. Hockeyen smaker fortsatt like godt.

Det gjorde landslaget ved å slå Slovenia i 8-delsfinalen i dag i sudden. Bonsaksen fikk æren av å være spilleren som avgjorde for Norge og sendte landet i sin første OL-kvartfinale noensinne.

Reaksjonene lar jo ikke vente på seg. De fleste er selvsagt positive, men noen surmulere er det jo. Den mest kjente av de er Mini Jakobsen. ***Jeg spiller hockey selv med Shampo på ryggen og ser masse hockey. Jeg har den største respekt for idretten, men at man kan nå en kvartfinale i OL etter å ha tapt de tre første kampene skjønner jeg ikke. Det er breddeidrett for meg. Alle skal med, sier Mini til VG***

Vel..

Alle skal ikke med til kvartfinalen. Alle kom ikke med til kvartfinalen.

I OL-turneringen i ishockey er det 12 lag med. Det var 3 grupper a 4 lag som gjorde opp om plassering 1-4 i her gruppe. De 3 puljevinnerne + beste 2-er gikk rett til kvartfinale, mens de 8 andre lagene måtte spille om de 4 andre plassene. Dette er OL-oppsettet. Hva tenker Mini Norge skal gjøre? Boikotte OL fordi oppsettet er “for dumt”? Hva tenker alle kritikere man skal gjøre? Boikotte OL fordi ishockeyoppsettet “er kokkos”?

Egentlig burde vel Mini strengt tatt holdt kjeft. Norge har spilt turneringen etter det oppsett og program de har fått. Det var ikke fysisk mulig å bli utslått etter puljespillet. Norge havnet i play-off om kvartfinaleplass mot Slovenia. Enkelt og greit.

Det norske ishockeylandslaget er i hvert fall med i VM og OL mesterskap på tross av de mikroskopiske ressurser man rår over sett i forhold til hva feks fotballen får tildelt hvert år. Nåløyet er jo å klare kvalifisere seg… det klarer de norske gutta gang på gang.

Nei..

I dag ble tilogmed Mini for svær i kjeften..

 

#2hockey #ishockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg