Panthers – Stjernen og Narvik – Kongsvinger

Torsdag 18.30, Schjongshallen, kvalifisering for Get-ligaen 2018-2019

Torsdag 18.30, Nordkraft Arena, kvalifisering for Get-ligaen 2018-2019

(foto: Sofie Alexandra Kitterød)

Julekveld nummer 2 i 2018 er her.

I morgen kommer Stjernen Ishockey på besøk til Schjongshallen og Kongsvinger på besøk til Narvik for kamp nummer 2 i kvalifiseringen for Get-ligaen 2018-2019.

Runde 1 i kvalifiseringen endte jo som alle vet i en 3-0 hjemmeseier for Ringerike mot Kongsvinger og en 5-2 hjemmeseier for Stjernen mot Narvik. Jeg har tidligere tippet at Stjernen muligens kommer til å vinne alle kampene sine, men etter runde 1 resultat og Narvikspillernes utsagn så er ikke Stjernenspillerne tryllekunstnere de heller. Som også tidligere nevnt så er det en grunn til at Lørenskog-Stjernen-Kongsvinger lå på bunnen av Get.

Alle spillerne, på hjemmelag og bortelag, ønsker haller fulle av publikum. Jeg håper folk i Hole, Jevnaker, Hønefoss, Fredrikstad, Kongsvinger og Narvik støtter opp om sine lag og møter opp i hallene selv på en torsdags kveld.

 

Narvik – Kongsvinger

Narvik tar imot et Kongsvinger som virket tamt på Hønefoss. Mulig de trodde de bare skulle spasere seg gjennom en kvallik mot “kokkoslagene” fra 1-divisjon? Kongsvinger virket faktisk totalt kjørte midt i 3 periode etter å ha gått ned på mer eller mindre 2 femmere fra midt i andre periode og ut. Narviks sjanse i denne kampen mener jeg er akkurat like god som Ringerike sin var. Kjøre tempo, holde beina i gang, holde utvisninger på et minimum samt masse skudd på mål. Det var ingen magiker som stod i Kongsvingers mål mot Ringerike hvert fall.

Det kan bli et interessant oppgjør i hva jeg tror blir en fullstappet Nordkraft Arena. Det er vel ingen hemmelighet at det kommer til å bli støy på tribunen, så de som tenker seg dit og har sarte ører bør kanskje ta med øreplugger eller rett og slett nappe ut batteriene i høre-apparatet.

 

Ringerike – Stjernen

Ringerike får besøk av Stjernen (for første gang på seniornivå siden sent 80-tall?). Begge lag vant sin første kamp og kan med seier også i dag “ta litt balletak” på kvalifiseringspuljen. Ringerike kanskje med årsbeste i Schjongshallen (forresten, ikke kanskje: det var den beste hockeykampen i Schjongshallen noensinne) søker etter å bare male på mot Stjernen som de gjorde mot Kongsvinger. Ringerike har jobbet hardt for akkurat dette, det å kunne bruke 4 rekker gjennom store deler av kampene for å ha 100% bein hele tiden. Det spiller ingen rolle hvilken serie du spiller i: Får du en fore-checker i trynet hver gang du får pucken så blir det til slutt pælming.

Både Ringerike og Stjernen har nå fått smak på nivå i kval-spillet. Kanskje var kamp 1 også litt overraskende på Stjernenspillerne? Det har vært mye snakk om at nivå-forskjellen er ufattelig stor, men kanskje er den ikke SÅ stor alikevel? Det kreves uansett innsats, du bader deg ikke gjennom en hockeykamp.

 

Her er kampene som gjenstår:

Torsdag 8 mars:

Kamp 1Ringerike mot Stjernen, og kamp 2Narvik mot Kongsvinger

 

Søndag 11 mars:

Kamp 1 : Kongsvinger mot Stjernen, og kamp 2 : Narvik mot Ringerike

 

Torsdag 15 mars:

Kamp 1Narvik mot Stjernen, og kamp 2 : Kongsvinger mot Ringerike

 

Søndag 18 mars:

Kamp 1Stjernen mot Ringerike, og kamp 2 : Kongsvinger mot Narvik

 

Torsdag 22 mars:

Kamp 1Stjernen mot Kongsvinger, og kamp 2Ringerike mot Narvik

 

Tabellen:

Ringerike 3 poeng, kan få maks 18 poeng

Stjernen, 3 poeng, kan få maks 18 poeng

Narvik 0 poeng, kan få maks 15 poeng

Kongsvinger 0 poeng, kan få maks 15 poeng

 

Slutt å trykke på linker i messenger for F***

 

Et litt samfunnsnyttig innlegg: “Dette skulle flere lest og lært av”..

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg