Gameday! Ringerike Panthers – Stjernen Ishockey

Schjongshallen i dag klokka 18.30

(foto: Myhre Media, #myhremedia)

Endelig er det torsdag og ny kamp i kvalifiseringen for Get-ligaen 2018-2019.

Ringerike Ishockeyklubb ønsker så mange som mulig innenfor dørene i kveld. Av erfaring (har tross alt spilt en kamp med skikkelig skikkelig masse folk) så virker det smart å komme litt tidligere enn 18.27 og tro at du rekker å kjøpe billett samt finne deg en plass å stå/sitte før dropp klokka 18.30. Møt opp i god tid, ta deg en kaffe, snakk med de som er like lure som deg, tusle inn i hall og få med deg inngang med strobelys og blinklys i flotte-flotte farger. Mini-panterne synes også det var gøy med litt applaus.

Stjernen Ishockey:

Dere har vel knapt vært i Hønefoss og spilt kamp siden veien gikk over Krokskogen med hest og kjerre så her kommer en liten veibeskrivelse. Ta av i Sandvika mot Bergen/Hønefoss. Sandvika er flaskehals i trafikken de-luxe om dagen så da dere endelig kommer forbi alt rasket og begynner på tunellene opp mot Sollihøgda så ikke fall for fristelsen med å sjekke hvor fort bilen går. En og annen Audi med tillatelse til å tømme bankkontoen din kjører stadig vekk opp og ned Sandvika-Sollihøgda.

Etter du så har kjørt Steinssletta, ei slette lenger enn den lengste sletta du har sett komme du så til den nye rundkjøringen på toppen ved eplehagen. Kjør rett frem (helst da i bue rundt klumpen i midten, ellers må du kjøre skikkelig fort) videre mot Hønefoss og ta av ved første avkjørsel inn til Hønefoss. Nå passerer du pølse og bensin på venstre og sykehuset på høyre. Kjør rett frem i kommende rundkjøring (her kan du kjøre rett frem i litt råne-stil) og følg veioen ned bakken. Du kommer så til en bro. Kjør over den (under går ikke) og ta brått høyre i den rundkjøringen (fanden å mange rundkjøringer vi har fått a) du kommer til. Følg vei ned parallelt med elven og bruk dine små blå glugger til å speide rett frem i skogen etter hallen.

Ta første vei høyre og voalla – Schjongshallen 🙂

Vel møtt !

#ishockey #hockey #2hockey #Ringerike #Stjernen #Get

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg