Get-liga kvalifisering: Runde 2 er unnagjort

Akkurat nå dødt løp mellom Narvik og Ringerike om 2-plassen.

Gårsdagens kamper ender med en 1-6 borteseier til Stjernen mot Ringerike og en 2-1 hjemmeseier i Narvik mot Kongsvinger. Stjernen kom til Hønefoss som storfavoritter og viste sånn sett gjennom hele kampen og spesielt i 2 periode med flyt, pasninger og økt tempo i spesielt ca 2 minutter den store forskjellen på Get og 1-div hva gjelder effektivitet. Det ble satt 3 mål på litt i underkant av de 2 minuttene og dermed var kampen avgjort. I Narvik var det stinn brakke og historie in the making da det for første gang ble spilt en kvalifiseringskamp for Get i nord-norge. Den sjansen tok Narvik vare på og bokførte en seier.

Narvik er selvsagt storfornøyd med sin hjemmeseier og klager vel sånn sett ikke på noe i dag. På Hønefoss er Ringerike litt skuffet over egen prestasjon da de selv føler at de ikke er helt oppe der de vil være i dag, slik som de var mot Kongsvinger. Nå kan jo selvsagt dette ha noe med at men blir gjerne ikke bedre enn hva motstander tillater. Stjernen var hakket opp fra Kongsvinger hva gjelder tempo, fore-check og pasningssikkerhet. Nå skal de sies at det hadde ikke vært noe å si på en 1-1 stilling etter første på Hønefoss, det var nok av muligheter. 2 periode starter med et tidlig Stjernenmål og derfra ble det mye jag etter mål og dermed litt blottlegging i det defensive og knallhard straff for feil og ikke nok dekning bakover.

Vi har jo nå da tabellsituasjonen at Stjernen har full pott 6 poeng og Narvik og Ringerike har 3 poeng. Kongsvinger har 2 tap og null poeng. Ser man litt ekstra på tabellen så vil man se at Narvik og Ringerike ligger prikk likt på tabellen. 1 seier hver i ordinær tid. 3 poeng. 4 putta mål. 6 innslupne mål. Jeg kan jo ikke annet enn å undre på om Ishockeyforbundet har regler for hva som skje om også noe sånt er tilfelle da kvalliken er slutt (om innbyrdes også er likt)? Vil man da måtte spille en kamp til?

 

Narvik – Kongsvinger

Kampen ender 2-1 (2-0,0-0,0-1) med skuddstatistikk 21-45. Tilskuere 834. 1-0 Niskakangas, 2-0 Nordlund, 2-1 Steen

 

Ringerike – Stjernen

Kampen ender 1-6 (0-1,0-4,1-1) med skuddstatistikk 26-38. Tilskuere 898. 0-1 Karlsson, 0-2 Murphy, 0-3 Nipe, 0-4 MacDonald, 0-5 Nygård, 0-6 Sundelius, 1-6 Bjørnstad.

 

Neste kamper:

Søndag 11 mars:

Kamp 1 : Kongsvinger mot Stjernen, og kamp 2 : Narvik mot Ringerike

 

Torsdag 15 mars:

Kamp 1Narvik mot Stjernen, og kamp 2 : Kongsvinger mot Ringerike

 

Søndag 18 mars:

Kamp 1Stjernen mot Ringerike, og kamp 2 : Kongsvinger mot Narvik

 

Torsdag 22 mars:

Kamp 1Stjernen mot Kongsvinger, og kamp 2Ringerike mot Narvik

 

Tabellen:

Stjernen 6 poeng, kan få maks 18 poeng

Ringerike 3 poeng, kan få maks 15 poeng

Narvik 3 poeng, kan få maks 15 poeng

Kongsvinger 0 poeng, kan få maks 12 poeng

 

Slutt å trykke på linker i messenger for F***

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg