Get-liga kvalifisering: Gameday!

Det er søndag og tid for nok en runde i kvalifiseringen for Get-ligaen 2018-2019.

Kongsvinger tar imot Stjernen hjemme i Kongshallen (heter den det?)(jupp, bekreftet nå, Takk) for sin første hjemmekamp i kvalifiseringen, mens Narvik får besøk av Ringerike for nok et oppgjør mellom disse 2 lagene som hele sesongen lå i topp av førstedivisjon. Kongsvinger bør vel vinne hjemme mot Stjernen i dag om de ønsker kvitte seg med nedrykksspøkelset som lurker. 3 poeng i dag + 3+3 mot Ringerike/Narvik kan være nok.

Hvis jeg ikke tar helt feil så har Stjernen slått Kongsvinger i 4 av 5 kamper i år, 3 i ordinær tid og en på straffer. Den eneste Kongsvingerseieren kom på Kongsvinger. (målforskjell 21-9). Stjernen klarte i årets Get å spille seg til 44 poeng mens Kongsvinger klarte 20 poeng, hvorav da altså 4 av de mot Stjernen. Jeg håper det blir en bra match og god stemning i Kongshallen i dag. (og Stjernen-seier.. det passer Ringerike best).

Oppgjørene mellom Ringerike og Narvik har endt i 4 seire til Ringerike. 3 i ordinær tid og 1 på sudden. (målforskjell 15-6). Det er ikke så altfor lenge siden Ringerike var i Narvik. Da endte turen med en veldig overbevisende 1-5 søndags-borteseier etter en suddenseier på lørdagen. Om Ringerike klarer å sette tempoet og spillet som på søndagen så er seier i Narvik godt innenfor rekkevidde, Jeg tar det som sikkert at det blir meget god stemning i Nordkraft Arena i dag med tromme, blåsetut funnet i 17-mai-skuffen, knepping med fingrorna og generelt alt annet som kan lage lyd.

Man hører/leser mye om dagen. “Avstemminger” om hvilke lag man vil ha opp i Get. Jeg vil at det lag som sportslig sett oppnår opprykk skal være der, ikke basert på økonomi eller geografi. Du kan lese at man tror Stjernen kommer til å nærmest sette innpå oldboyslaget etter Get-kontrakt er sikret.. Jeg tror ikke noe sånt, jeg håper de gønner på helt ut. Du kan lese at veldig mange tror Lørenskog ikke får fornyet Get-lisens.. Jeg tenker også mitt, men velger å tro at dette har forbundet full kontroll på.

Jeg ønsker alle lagene, men spesielt Ringerike, Good Luck i dag. Kjør på, krum hempa, opp i ringa. Så håper jeg at hotellet der de bor har irish på dessertmenyen slik vi fikk ordnet her på en restaurant midt på 90-tallet. Har aldri spist så mye dessert noensinne etter søndagsmiddagen etter kamp 😉

 

Neste kamper:

Søndag 11 mars:

Kamp 1 : Kongsvinger mot Stjernen, og kamp 2 : Narvik mot Ringerike

 

Torsdag 15 mars:

Kamp 1Narvik mot Stjernen, og kamp 2 : Kongsvinger mot Ringerike

 

Søndag 18 mars:

Kamp 1Stjernen mot Ringerike, og kamp 2 : Kongsvinger mot Narvik

 

Torsdag 22 mars:

Kamp 1Stjernen mot Kongsvinger, og kamp 2Ringerike mot Narvik

 

Tabellen:

Stjernen 6 poeng, kan få maks 18 poeng

Ringerike 3 poeng, kan få maks 15 poeng

Narvik 3 poeng, kan få maks 15 poeng

Kongsvinger 0 poeng, kan få maks 12 poeng

 

Slutt å trykke på linker i messenger for F***

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg